Skaudžiausia nelaimė įvyko pirmadienį, apie 19 val. 30 min. Šiaulių rajone, vilkikui - miškovežiui "Sisu" susidūrus su lengvuoju automobiliu "Volkswagen Golf". Nelaimė įvyko kelyje Kuršėnai - Palanga, ties Pakumulšių kaimu.

Pasak policijos, automobilis "Volkswagen Golf", kurį vairavo 26 metų E.P., išvažiuodamas iš šalutinio kelio, susidūrė su pagrindiniu keliu važiavusiu vilkiku - miškovežiu.

Avarijoje žuvo lengvojo automobilio vairuotojas ir kartu važiavęs 26 metų keleivis.

Tą pačią dieną, apie 18 val. Šiaulių rajone, kelio Šiauliai-Palanga 24-ame kilometre, nenustatytas automobilis partrenkė ir mirtinai sužalojo dviračiu važiavusį 63 metų A.K.

Apie 18 val. taip pat Šiaulių rajone, Kuršėnuose, Vydūno gatvėje, 38 metų L.P. vairuojamas automobilis "Mercedes Benz 300" partrenkė ir mirtinai sužalojo staiga į važiuojamąją kelio dalį išėjusį 73 metų L.A.

Apie 18 val. 30 min. Vilniuje, Apkasų ir Žygio gatvių sankryžoje, 18-mečio M.M. vairuojamas automobilis "Opel Kadett" partrenkė ir mirtinai sužalojo per važiuojamą kelio dalį ėjusį 69 metų S.U.

Didelė avarija pirmadienio vakarą įvyko Eišiškių plente Vilniuje.

Eišiškių plente apie 18 val. buvo susidūrę keturi automobiliai - du lengvieji ir du sunkvežimiai. Avarijoje žmonės rimtai nenukentėjo, ugniagesiai tik išlaisvino prispaustą lengvojo automobilio "Opel Corsa" vairuotoją.