Picerijos administratorei parašius pareiškimą, sąskaitos neapmokėjęs O. S. (gimęs 1982 m.), pristatomas į policijos komisariatą, elgėsi itin originaliai. Pareiškęs, kad gyvena Justiniškėse ir iš Šeškinėje įsikūrusio komisariato „toli bus grįžti namo“, vyriškis pasiūlė pinigų, kad pareigūnai jį paleistų. Vėliau, paskambinęs mobiliojo ryšio telefonu, kalbėdamas su tuo pačiu pašnekovu ir jį vadindamas tai komisaru, tai prokuroru, O. S. garsiai ir išraiškingai derino jį vežančių pareigūnų atleidimo iš darbo klausimus. Savo kalbas vyriškis nuolat gausiai įvairino keiksmažodžiais.

Atvykus į komisariatą, išlipęs iš tarnybinio automobilio, O. S. lyg niekur nieko informavo pareigūną su juo jau atsiskaitęs. „Aš ten palikau“, - mestelėjo vyriškis ir ramiausiai pasuko eiti savais keliais. O. S. planams tuojau pat sugrįžti į mėgstamąsias Justiniškes nebuvo lemta išsipildyti, tačiau jis bent nepasirodė melagis – patikrinus, pareigūnų tarnybiniame automobilyje, už asmenims vežti skirtas vietas atitveriančių geležinių grotelių rastas užkištas 10 litų banknotas, praneša sostinės policija.

Kovo 25 d. 2.30 val. Vilniuje, Pilaitės prospekte patruliuojantys pareigūnai pastebėjo tvenkinyje gumine valtimi besiirstantį ir žibintuvėliu pasišviečiantį vyrą. 1975 m. gimęs A. B. patruliams paaiškino „žiūrintis ar yra žuvies“. Žuvies tvenkinyje tikrai buvo, nes valtyje, plastikiniame maiše, buvo dvi gyvos lydekos, kurias A. B. prisipažino pagavęs. Pareigūnai rado ir povandeninį pneumatinį šautuvą, kurio žvejys nesėkmingai bandė atsikratyti paskandindamas.