Antradienį Vilniuje nuo 8 val. iki 10. 30 val. užregistruoti 25 eismo įvykiai (vakar – 7), sužaloti 2 žmonės (vakar – 1).

9.03 val. Vilniuje, Dariaus ir Girėno g., prie parduotuvės „Maxima“, pirminiais duomenimis, automobilis SUBARU, vairuojamas K. D. (gimusio 1990 m.) patrenkė pėsčiųjų perėjoje nukritusią J. B. (gimusią 1934 m.). GMP brigada dėl kojos ir peties skausmo moterį nuvežė į Respublikinę Vilniaus universitetinę ligoninę.

10.04 min. Vilniuje, Pramonės g., automobilio VW PASSAT vairuotoja N. M. (gimusi 1962 m.) dėl slidžios kelio dangos nesuvaldė automobilio, nuvažiavo nuo kelio ir atsitrenkė į medį. Vairuotoją GMP brigada nuvežė į Vilniaus universiteto ligoninės Žalgirio kliniką, kur jai nustatyta veido sumušimas, rankos trauma. Po apžiūros išleista namo.

Rūpindamiesi vilniečių ir miesto svečių saugumu gatvėse, siekdami atkreipti vairuotojų ir pėsčiųjų eismo dalyvių dėmesį į nepatenkinamą saugaus eismo padėtį, Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos valdybos pareigūnai prašo vairuotojų būti ypatingai atsargiems, pasirinkti saugų greitį ir vairuoti atsargiai.

Esant sudėtingoms eismo sąlygoms vairuotojams patariame vengti staigių manevravimų gatvėse, ypač sankryžose, sulėtinti greitį ties pėsčiųjų perėjomis, atsargiau išvažiuoti iš kiemų į pagrindines gatves, laikytis saugaus atstumo, kad neatsitrenktumėte į priekyje važiuojančią transporto priemonę, jeigu ji būtų stabdoma, taip pat palikti tokį tarpą iš šono, kad eismas būtų saugus, rašoma policijos pranešime.