Sulaikytasis uždarytas į Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato areštinę, jam įteiktas įtarimas dėl didelės vertės turto pagrobimo. Už didelės vertės svetimo turto vagystę Baudžiamasis kodeksas numato laisvės atėmimą iki 8 metų.

Sprendžiamas klausimas dėl kardomosios priemonės – suėmimo - paskyrimo.
Policijos pareigūnai neatmeta tikimybės, kad šio ir antradienio vakarą Šilutėje pavogto, net 170 tūkst. litų kainavusio, 2009 m. laidos visureigio „BMW X6“ vagystės gali būti susijusios.

Gavę nukentėjusiojo pranešimą apie vagystę, policija gavo informacijos, kad vogtas automobilis važiuoja nuo Klaipėdos Kauno link. Apie 20.30 val. Kauno r., Domeikavos seniūnijoje, Kumpių kaimo ribose policija bandė sustabdyti vogtą „BMW X6“, tačiau vairuotojas nestojo, nuvažiavo nuo kelio ir įstrigo. Vairuotojas, išlipęs iš automobilio, pasišalino Giraitės kaimo link.

Kinologas su šunimi sekdamas pėdsakais Kaštonų g. rado ant kelio juodą medžiaginę striukę, kurios vidinėje kišenėje buvo dujų balionėlis ir juodos spalvos medžiaginė kaukė. Vairuotojo sulaikyti pareigūnams nepavyko. Apžiūrint automobilį, viduje pareigūnai aptiko GSM įrenginį, GPRS ryšio slopintuvą.