Į įvykio vietą išsiųstos priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos, informacija apie įvykį perduota Vilniaus apskrities vyriausiajam policijos komisariatui. Šiame gaisre žuvo du žmonės, informuoja BPC.

Tą pačią naktį apie 23.45 val. Klaipėdoje, Rumpiškės g., bute, kilo gaisras, kurio metu apdegė kambarys bei žuvo šeimininkas V. M. (gimęs 1965 m.), o S. M. (gimusi 1928 m.) pristatyta į ligoninę, kur 0.55 val. mirė. Įtariama, kad gaisras kilo nuo paliktos be priežiūros žvakės.

Naktį į trečiadienį sostinėje kilo dar trys gaisrai.

00.54 val. bendruoju pagalbos telefonu gautas pranešimas apie tai, kad Polocko g. 20 atvira liepsna dega lengvasis automobilis. Atvykus priešgaisrinėms gelbėjimo pajėgoms nuo degančio automobilio jau buvo užsiliepsnojęs vieno aukšto medinis namas.

01.06 val. gautas pranešimas apie tai, kad Šiaurės ir A.Kojelavičiaus g. sankryžoje dega ūkinis pastata, 01.25 val. - kad Sakalaičių sodų 1-oji g. 30 dega vieno aukšto medinis priestatas.

Į įvykių vietas išsiųstos priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos, informacija apie įvykį perduota Vilniaus apskrities vyriausiajam policijos komisariatui.