Kai į kaimą atvyko pirmoji ugniagesių komanda, medinis namas jau buvo visiškai apimtas liepsnų, stogas sukritęs. Gelbėtojai nelaimės vietoje plušėjo ilgiau nei 5 valandas. Gaisravietėje rasti trijų žmonių palaikai.

Pirmasis lavonas rastas 6.15 val, antrasis - 6.33 val. Perkasant gaisravietę, 9.31 val., rasti tretieji palaikai. Kaip DELFI sakė ugniagesiai, lavonai taip sudegę, kad neįmanoma nustatyti jų lyties.

Tačiau 15min.lt žiniomis, šiame name gyveno du broliai. Manoma, kad antrosios Kalėdų dienos naktį užklupus nelaimei, nakvoti pas juos buvo pasilikęs kažkoks svečias.

Kilus gaisrui, į įvykio vietą viena po kitos atvyko iš viso 4 ugniagesių autocisternos. Į Arnionis atsiųstos ne tik Molėtų priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos, bet ir Joniškio, Inturkės, Pabradės ugniagesių komandų pajėgos.

Per kitą gaisrą sekmadienio vakarą kilusį Šalčininkų rajone, Baltojoje Vokėje, žuvo 57 metų moteris. Ugnis įsiplieskė apleistame sandėliuke Geležinkelio gatvėje. Gaisro priežastis nustatinėjama.

Sekmadienį paryčiais žmogus žuvo ir Klaipėdos rajone. Apie 4 val. gaisras kilo sodų bendrijoje "Šernai" (Priekulės sen.). Šį gaisrą užgesino kaimynai. Prie apdegusios lovos rastas 51 metų vyro lavonas. Įtariama, kad gaisras kilo dėl neatsargaus rūkymo.

Sekmadienį smalkėmis apsinuodijo du vyrai. Kaune apie 19 val. užsidegė vieno aukšto (keturių butų) namo koridoriuje buvę sendaikčiai ir šiukšlės. 64 metų vyras apsinuodijo smalkėmis, jis be sąmonės išvežtas į ligoninę.

Šalčininkuose, Vilniaus gatvėje, kilo gaisras name, kur ugniagesiai irgi rado smalkėmis apsinuodijusį 52 metų vyrą, jis perduotas greitosios pagalbos medikams.