Apie 19 val. 40 min. M.Krunkaitis visureigiu atvyko į Meškučių kaime esančios bendrovės "Vegetaras" sandėlius. Paskui jį, tik gerokai atsilikę, važiavo du traktoriai bei sunkvežimis. Jie iš ūkininko laukų į sandėlius vežė runkelius.

M.Krunkaitis atvyko pirma jų - sandėlių teritorijoje ketino įjungti šviesą. Įjungęs prabangiame automobilyje signalizaciją, vyriškis išlipo ir pasuko elektros skydinės link.

Į patalpą įėjusį ūkininką akimirksniu užpuolė iš paskos atslinkę du kaukėti asmenys. Jie ėmė daužyti M.Krunkaitį lazdomis. Plėšikai reikalavo visureigio raktelių. Vienas užpuolikas bandė kalbėti rusiškai, tačiau jam prastai sekėsi.

Sumuštą ūkininką užpuolikai nusitempė prie automobilio ir privertė parodyti, kaip išjungti signalizaciją. Vyriškio teigimu, kiti du kaukėtieji buvo apsiginklavę.

Plėšikai iš ūkininko kišenės ištraukė legaliai jo turėtą pistoletą, pasičiupo per grumtynes ant žemės iškritusį telefoną. Kitas telefono aparatas buvo likęs visureigyje.

M.Krunkaitis teigė, jog nepastebėjo jokio automobilio, kuriuo į atokiau nuo gyvenamųjų namų esančią sandėlių teritoriją galėjo atvažiuoti nusikaltėliai.

Plėšikai savo kėslus įvykdė žaibiškai. Į kaimo vieškelį įsukusių runkelius vežusių sunkiasvorių mašinų vairuotojai prasilenkė su M.Krunkaičio visureigiu bei dar vienu lengvuoju automobiliu.

Vyrai sakė nusistebėję, kad ūkininkas išvažiavo jų nesulaukęs. Atvažiavę prie sandėlių jie rado sužalotą bei apiplėštą M.Krunkaitį. Medikai ūkininko galvoje susiuvo kirstines žaizdas. Pasiturintis ūkininkas gydysis ambulatoriškai.

Įvykio vietoje Marijampolės policijos kriminalistai aptiko ginklo apkabą. Ji iškrito iš plėšikų pistoleto. Pirminiais duomenimis, nusikaltėliai aukai grasino pistoletu TT.

Pareigūnai mano, jog prabangus visureigis buvo pagrobtas pagal išankstinį užsakymą. Apdraustas "Mitsubishi Pajero" kol kas priklauso uždarajai akcinei bendrovei "Hanza lizingas".