Į lagaminėlį sudėtos nuotraukos ir keli grupės dainų tekstai sekmadienį buvo pavogti iš Lou Harrison automobilio, kuris stovėjo Litl Roko centre už kelių kvartalų nuo B. Clintono bibliotekos.

"Kyla abejonių, ar vagis žinojo, kas yra lagaminėlyje, - teigė Litl Roko policijos nuovados atstovas Terry Hastingsas. - Greičiausiai lagaminėlio turinys jau bus išmestas, nesuvokiant, kokia medžiaga ten yra ir kiek ji verta".

L. Harrison atvyko į Litl Roką iš savo namų Ilinojaus valstijoje, kad nuotraukas ir poeziją padovanotų buvusio JAV prezidento Billo Clintono archyvui. Buvęs prezidentas teigė, kad "The Beatles" ir Elvis Presley yra jo mėgstamiausi muzikantai.

"Man šios nuotraukos buvo labai brangios, kadangi mano brolio jau nebėra tarp gyvųjų", - Litl Roko televizijai KTHV sakė L. Harrison. Legendinis bitlų gitaristas Dž. Harrisonas 2001 metais Los Andžele mirė nuo vėžio.

Jo sesuo teigia jautusi, kad pavogtos nuotraukos turėjo būti eksponuojamos B. Clintono bibliotekoje, kuri bus atidaryta kitą mėnesį, kadangi buvęs prezidentas labai mėgo "The Beatles" atliekamą muziką. "Maniau, kad jei tos nuotraukos kabės B. Clintono bibliotekoje, jomis galės pasidžiaugti ir kiti mano brolio grupės gerbėjai", - sakė ji.

Iš legendinės grupės gyvi dar yra likę du jos nariai - Paulas McCartney ir Ringo Starras. 1980 metais Johną Lennoną nušovė pamišęs gerbėjas.

B.Clintono fondo prezidentas Skipas Rutherfordas apgailestavo dėl vagystės ir sakė, kad L. Harrison bus suteiktas B. Clintono bibliotekos, kuri bus atidaryta lapkričio 18 dieną, garbės viešnios titulas.