Tą pačią dieną apie 7 val. Vilniuje, kelio Vilnius-Prienai-Marijampolė 17-ame km, automobilis „Citroen Xantia“, vairuojamas pilietės S. P. (gimusios 1963 m.), partrenkė ir mirtinai sužalojo staiga į važiuojamąją kelio dalį išėjusį G. C. (gimusį 1987 m.).

Apie 17.10 val. Rokiškio r., kelyje Rokiškis-Juodupė-Onuškis-Ilzenbergas 13 km, automobilis „Audi 80“, vairuojamas B. K. (gimusio 1945 m.), įvažiavo į priešingos krypties eismo juostą ir susidūrė su priešpriešiais atvažiuojančiu automobiliu „Rover 620“, vairuojamu M. B. (gimusio 1988 m.). Eismo įvykio metu žuvo automobilio ,,Audi 80“ vairuotojas, sužaloti automobilio „Rover 620“ vairuotojas ir keleivė M. B. (gimusi 1989 m.), kurie pristatyti į ligoninę. Vairuotojas M. B. dėl galvos sužalojimo paguldytas į Traumatologijos skyrių, keleivė M. B. po medikų apžiūros išleista gydytis ambulatoriškai.

Apie 19 val. Pasvalio r., Škilinpamušio kaimo ribose, kelyje Panevėžys-Pasvalys-Ryga 65-ame km, automobilis „Renault Laguna“, vairuojamas Latvijos piliečio A. Z. (gimusio 1985 m.), susidūrė su šviesą atspindinčią liemenę vilkėjusiu dviratininku ir jį mirtinai sužalojo. Dviračio gale ir priekyje buvo šviesą atspindintys atšvaitai.