Šio namo gyventojai policijai skundėsi, kad neblaivus jų kaimynas jėga veržiasi į savo butą, kapoja duris, grasina susidoroti su žmona ir keikiasi.

Į įvykio vietą atvykę pareigūnai aptiko smarkiai apgirtusį 26-erių V.R., kuris savo buto duris kapojo iš gėlių darželio ištrauktais metaliniais strypais su grandinėmis.

Anot G.Šarausko, vyriškis buvo nusiteikęs aršiai ir pareigūnus apmėtė strypais. Paskui į juos paleido nuo durų nuplėštą masyvią durų rankeną ir vienam patruliui praskėlė galvą.

Pareigūnas dėl galvos sužalojimo paguldytas į ligoninę, medikai įtaria, kad jam sutrenktos smegenys.

G.Šarausko teigimu, laiptinėje siautėjęs vyras anksčiau ne kartą teistas už įvairius nusikaltimus. Pastarąjį kartą jis buvo nuteistas už piktybinį chuliganizmą, kai viešoje vietoje suspardė moterį.

Anot pareigūno, sulaikytojo žmona taip pat anksčiau buvo teista. Kai moteris atidarė pareigūnams duris, paaiškėjo, kad ji smarkiai sumušta. Tačiau rašyti pareiškimą policijai moteris atsisakė.

G.Šarauskas taip pat sakė, kad sutuoktiniai augina mažametį vaiką, kuris įvykio metu nenukentėjo.

Radviliškio rajono PK dėl viešosios tvarkos pažeidimo bei pasipriešinimo valstybės tarnautojui pradėjo ikiteisminį tyrimą.