Policijos departamento Eismo priežiūros skyriaus duomenimis, keliuose žuvo 5 vairuotojai, 4 keleiviai, 3 pėstieji, 3 dviratininkai. Žuvusiųjų amžiaus vidurkis - 47 metai. Žuvo 11 vyrų ir 4 moterys.

Rugpjūčio 13-osios popietę Švenčionėliuose, Kaltanėnų gatvėje, saugaus greičio nepasirinko ir posūkyje motociklo "Yamaha" nesuvaldė 24 metų Utenos miesto gyventojas. Motociklas įvažiavo į priešingos krypties eismo juostą ir atsitrenkė į medį. Įvykio metu sunkius sužalojimus patyrė vairuotojas, sužeistas ir 21 metų keleivis - abu jie paguldyti į ligoninę.

Rugpjūčio 14-osios popietę Klaipėdoje, Šilutės plente, neblaivaus 31 metų šio miesto gyventojo (nustatytas vidutinis girtumo laipsnis) vairuojamas automobilis "Audi 100" partrenkė į važiuojamąją dalį įėjusį 6 metų berniuką. Vaikas dėl patirtų sužeidimų paguldytas į uostamiesčio ligoninės vaikų Traumatologijos skyrių.

Rugpjūčio 15-osios naktį Kauno rajone, Domeikavoje, Vandžiogalos gatvėje, 20-mečio šios gyvenvietės gyventojo vairuojamas motociklas ,"Kawasaki", neapšviestame kelio ruože, susidūrė 48 metų pėsčiuoju. Įvykio metu žuvo pėsčiasis ir motociklo vairuotojas. Sužeistas motociklo 21 metų keleivis paguldytas į Kauno medicinos universiteto klinikų Neurochirurginę reanimaciją.

Rugpjūčio 16-osios vakare Telšių rajone, kelio Šiauliai-Palanga sankryžoje su keliu Užventis-Tryškiai-Viekšniai, 23 metų alytiškio vairuojamas automobilis ,"Opel Vectra", išvažiuodamas iš šalutinio kelio, nepraleido ir susidūrė su pagrindiniu keliu važiavusiu krovininiu automobiliu ,"Volvo FH12". Įvykio metu buvo sužeisti keturi lengvojo automobilio keleiviai. 67 metų moteris nuo patirtų sužalojimų mirė Telšių centrinėje ligoninėje. Pusantrų metų berniukas dėl patirtos sunkios galvos traumos paguldytas į Klaipėdos miesto ligoninę. Dar dviem 24 ir 45 metų keleivėms paskirtas ambulatorinis gydymas.

Rugpjūčio 17-osios vakare Rokiškio rajone, Obelių miestelyje, 24 metų šio rajono gyventojas, vairuodamas automobilį "Mazda 323", nepasirinko saugaus greičio. Automobilis įvažiavo į priešpriešinio eismo juostą ir susidūrė su krovininiu automobiliu DAF, kurį vairavo 40 metų Šiaulių miesto gyventojas. Įvykio metu žuvo lengvojo automobilio 27 metų keleivis. Sužeisti to paties automobilio vairuotojas - jis paguldytas į ligoninę, bei dvi 15 metų keleivės. Viena jų dėl galvos traumos išvežta į Vilniaus universiteto ligoninės Žalgirio kliniką.

Rugpjūčio 18-osios popietę Kupiškio rajono Lukonių kaime, 38 metų šio kaimo gyventojas, neturėdamas tam teisės, vairavo motociklą "Voshod-2". Nesuvaldytam motociklui nuvažiavus nuo kelio ir atsitrenkus į medį, vairuotojas žuvo.

Rugpjūčio 19-osios vakare Raseinių rajono Anulyno kaime, kelyje Ariogala-Raseiniai-Kryžkalnis, neblaivaus 30-mečio šio rajono gyventojo vairuojamas motociklas "Jawa 350" įvažiavo į priešpriešinio eismo juostą, kur susidūrė su automobiliu "Volkswagen Passat", vairuojamu 29 metų to paties rajono gyventojo. Įvykio metu sužeisti motociklo vairuotojas ir 42 metų keleivis. Pastarasis dėl patirtų sužeidimų mirė Raseinių ligoninėje. Vairuotojas paguldytas į tos pačios ligoninės reanimaciją.