Perskridusi gatvę mašina, laužydama krūmus, įlėkė į namo kiemą, apsivertė ir sustojo ant ratų. Stebėtina, kad automobilyje buvusi kompanija (trys vaikinai ir mergina) beveik nenukentėjo. Namo šeimininkė pasakojo, kad prieš pat vidurnaktį į duris pasibeldusi porelė pasakė, kad padarė avariją jos darže ir paprašė leidimo merginai nusiplauti kraujuojančią ranką. Pasak šeimininkės, sužalojimas neatrodė rimtas. Porelė – maždaug 18-20 metų amžiaus.

Kompanija pasikvietė draugų. Šie, atvažiavę lengvuoju automobiliu, suprato, kad ištempto „Honda| nepavyks (juolab, kad avarijos metu nulėkė vienas ratas). Paskui visi išvažiavo, palikę sudaužytą mašiną darže.

Dieną šeimininkai darže rankiojo iš mašinos išbyrėjusias detales, rado megztinį ir nugertą alaus butelį. Sulaužytuose krūmuose gulėjo įstrigęs automobilio galinis langas.

Šeštadienį avarijos dalyviai ketino mašiną išsivežti – atvyko su automobilių transportavimui pritaikytu sunkvežimiu. Su vienu iš jų šnekėjusi šeimininkė sakė, kad vaikinas neatrodė sužalotas, tik turėjo mėlynę po akimi.

Nespėjus mašinos ištempti iš daržo, atvyko policijos patruliai. Jie neleido mašinos išsivežti – iškvietė vilkiką ir „Honda“ buvo išgabenta į saugomą aikštelę. Avarijos vietoje buvę žmonės juokavo, kad dabar šeimininkams nebereiks arti daržo – jis jau suartas.