SEL‘ą pusę penkių ryto viešosios policijos pareigūnai sustabdė pačiame senamiestyje, Bokšto gatvėje. Nuo seniai pareigūnų pažįstamo dainininko trenkė alkoholiu. Sulaikytasis važiavo savo tėvo Jono Dragūno automobiliu „Nissan Primera“. Patruliai vairuotoją perdavė kelių policijos pareigūnams.

Bevažiuojant į Giraitės gatvę, kur įsikūrusi Vilniaus kelių policija, Egidijaus Dragūno tėvo automobilyje baigėsi kuras – pareigūnams nebeliko nieko kito, kaip kviestis vėžimėlį.

Šįkart sulaikytasis elgėsi ramiai – nepuolė verkti ar keikti pareigūnų. Taip pat, kaip ir pridera oriai žvaigždei tokiais atvejais, jis ignoravo Baltijos televizijos žurnalistą – į klausimus neatsakinėjo.

Kelių policijoje SEL‘o pripūstas alkotesteris parodė 1,16 promilės alkoholio.

Egidijui Dragūnui SEL‘ui už vairavimą neblaiviam bus iškelta baudžiamoji byla. Mat kelių policijos pareigūnai jau buvo dvejiems metams atėmę teises už tai, kad šis šių metų vasario 26-ąją vairavo neblaivus. Tada jam buvo paskirta ir 1750 litų bauda. Už pakartotinį vairavimą pagal įstatymus keliama baudžiamoji byla. Šįkart dainininkui gali būti skirtas net realus laisvės atėmimas.