Pasak policijos pareigūnų, s ulaikytasis dėl bandymo pavogti automobilį 21 metų V.C. yra narkomanas ir per langą policijos komisariato 2 aukšte šoko ištiktas kvaišalų abstinencijos priepuolio.

Vaikinas sakė, kad be narkotikų negali ištverti daugiau nei paros. Ketvirtadienį suėjo para, kai V.C. buvo sulaikytas, įtarus bandymu pavogti automobilį.

Kai vaikinas iššoko iš kvotėjo kabineto lango ir susižalojo, atvykę medikai jo rankų venose ilgai ieškojo sveikos vietos, į kurią galėtų suleisti vaistų - nuolat narkotikus vartojančio vaikino rankų venos buvo stipriai subadytos.

Per apklausą ketvirtadienį policijos komisariate vienas su tardytoju kabinete likęs V.C. skubiai pribėgo prie lango, kai tardytojas nusisuko rašyti. Tardytojas dar bandė jį pagriebti už rūbų, tačiau įtariamasis apdraskė pareigūno ranką ir iššoko pro atvertą langą.

Pasak Policijos departamento, dėl dubens ir rankos kaulų lūžių V.C. paguldytas į Kalėjimų departamento prie Teisingumo ministerijos laisvės atėmimo vietų ligoninę.