Vėlų šeštadienio vakarą apie 22 val. Vilniuje, Tujų gatvėje, du jaunuoliai pargriovė ant žemės ne tarnybos metu neuniformuotą Vilniaus policijos Organizuoto nusikalstamumo tyrimo valdybos 2-ojo skyriaus 2-ojo poskyrio vyresnįjį postinį M. L. (gim. 1970 m.) ir pagrobė piniginę, kurioje buvo policijos pareigūno tarnybinis pažymėjimas, tarnybinio ginklo pažymėjimas, konvojuotojo pažymėjimas, vairuotojo pažymėjimas, banko mokėjimo kortelės.

Kovo 20-osios naktį apie 2.30 val. Vilniuje, Kalvarijų gatvės 196 namo kieme, buvo sulaikytas automobilis „Nissan Sunny“, kurį vairavo neblaivus (2,29 promilės) J. S. (gim. 1983 m.). Vairuotojas tarnybiniame automobilyje buvusiems Kelių patrulių rinktinės 1-osios kuopos 1-ojo būrio patruliams davė 100 litų kyšį ir, išlipęs iš automobilio, bandė pasišalinti. Sulaikomas J. S. priešinosi ir grasino susidorojimu. Vairuotojas uždarytas į areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Sekmadienį apie 13.20 val. Justiniškių gatvėje 26 metų V. D., priešindamasis jį sulaikant, peiliu sužalojo tarnybos metu neuniformuotam Patrulių rinktinės 6-osios kuopos 2-ojo būrio patruliui A. Š. (gim. 1989 m.) plaštaką. Pareigūnas dėl durtinės žaizdos rankoje gydomas ambulatoriškai. Įtariamasis V. D. po apklausos paleistas.

O tą pačią dieną apie 16.30 val. V. Druskio gatvėje, iš 10-ojo namo (aukštas ir butas nežinomi) apmėtant varžtais, buvo apgadintas Lietuvos viešosios policijos rinktinės „Vytis“ tarnybinis automobilis „Škoda Oktavia“. Nuostolis tikslinamas.