Po pusvalandžio, apie 3.30 val., Ukmergėje, Kauno g. prie 27 namo, patruliai pastebėjo einančius du jaunuolius. Paaiškėjo, kad abu jie nepilnamečiai, gyvena Jonavoje. Jaunuoliai negalėjo paaiškinti, ką veikia Ukmergėje. Nustatyta, kad vienas nepilnametis gyvena kaimynystėje su sudegusio automobilio savininku.

Nepilnamečiai buvo pristatyti į Ukmergės rajono policijos komisariatą. Vienas iš vaikinų buvo neblaivus, jam nustatytas 1,01 promilės girtumas. Atlikus narkotikų testą, paaiškėjo, kad nepilnametis yra apsvaigęs ir nuo narkotinių medžiagų. Atlikus asmens apžiūrą, rasta juodos spalvos piniginė, kurioje buvo 14 vienkartinių plastikinių užspaudžiamų maišelių su baltos spalvos miltelių likučiais.

Neblaivus 17-metis sulaikytas dviem paroms ir patalpintas į areštinę. Jonaviškis jau yra teistas už vagystę ir turto sunaikinimą. Dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis pradėtas ikiteisminis tyrimas. Sulaikytojo bendras, 16-metis jonaviškis, įtariamas „VW Golf“ vagyste, pristatytas į Jonavos rajono policijos komisariatą.