Tarp sužeistųjų - 36 vaikai. Žuvo 4 keleiviai ir 3 vairuotojai. Žuvusiųjų amžiaus vidurkis - 37 metai. Žuvo 6 vyrai ir 1 moteris.

Policijos departamento Viešosios tvarkos ir eismo priežiūros valdybos Eismo priežiūros skyriuje Eltą informavo, kad šalies keliuose nedrausmingi vairuotojai sužaloja ne tik save, bet ir keleivius. Pavyzdžiui, Vilkaviškio rajone, kelio Gižai-Pilviškiai vingyje, automobilio "Opel Record" nesuvaldė 22 metų šio rajono gyventojas. Nuvažiavęs nuo kelio, automobilis atsitrenkė į betoninę vandens pralaidą ir apvirto. Eismo įvykio metu žuvo du 24 ir 15 metų keleiviai. Sunkios būklės vairuotojas ir 16 metų mergina paguldyti į Vilkaviškio ligoninės reanimaciją. Visi važiavusieji automobiliu - minėto rajono gyventojai.

Alytaus rajono Radžiūnų kaime, kelio vingyje (žvyrkelyje), automobilio "Volkswagen Jetta" nesuvaldė 69 metų alytiškis. Automobilis atsitrenkė į pakelės medį. Vairuotojas žuvo.

Vilniaus rajone, kelyje Nemenčinė-Eitminiškės-Paberžė, automobilį "Audi 80" vairavęs neblaivus 24 metų šio rajono gyventojas nepasirinko saugaus greičio ir kelio vingyje į dešinę jo nesuvaldė. Automobiliui apvirtus žuvo 19 metų keleivis, to paties rajono gyventojas.

Birštono savivaldybės Jundeliškės kaime (kelyje Vilnius-Prienai-Marijampolė) automobilis "Renault Laguna", vairuojamas jo savininko 58 metų Kaliningrado srities gyventojo, įvažiavo į priešpriešinio eismo juostą ir susidūrė su automobiliu "Volkswagen Golf". Šio įvyko metu žuvo pastarojo automobilio 55 metų keleivė. Sužeistas to paties automobilio 31 metų vairuotojas ir 40 metų keleivis. Nukentėjo ir automobilyje "Renault" važiavusi 54 metų keleivė.