Antradienį, apie 15 val. 40 min. Kaune, Vaišvydavos plente, neblaivus nuosavą automobilį "Mazda 626", vairavęs Kauno miesto vyriausiojo policijos komisariato (VPK) savivaldybių policijos inspektorius 26 metų Ž.V. išvažiavo į priešpriešinio eismo juostą ir susidūrė su automobiliu "Nissan".

Automobilį "Nissan" vairavo Kauno muitinės inspektorius 55 metų V.K. Abu pareigūnai buvo neuniformuoti ir ne tarnyboje. Muitinininkas automobilį vairavo blaivus, tuo tarpu policininko organizme aptikta net 2,55 promilės alkoholio. Įvykio metu žmonės nenukentėjo.

Apie 22 val. 30 min. Prienuose, Kęstučio gatvėje susidūrė neblaivaus Prienų rajono policijos komisariato viešosios policijos jaunesniojo inspektoriaus 31 metų S.J. vairuojamas automobilis "Volkswagen Passat" ir 19-mečio K.P. vairuojamas automobilis "Audi 80".

Įvykio metu žmonės nesusižalojo. Prienų policininko organizme rasta 1,4 promilės alkoholio. Apie 10 val. 45 min. Alytaus rajone, kelio Alytus-Simnas-Kalvarija 5-me kilometre, automobilis "Ford Sierra", vairuojamas Alytaus miesto ir rajono policijos komisariato Viešosios policijos policininko 25 metų N.R. išvažiavo į priešpriešinio eismo juostą ir susidūrė su automobiliu "Nissan Patrol"

Įvykio metu buvo sužalota automobilyje "Ford Sierra" važiavusi 22 metų moteris ir 3 mėnesių mergaitė. Kūdikis dėl galvos smegenų sukrėtimo paguldytas į ligoninę. Avarijoje susižalojusi 22 metų S.R. medikams suteikus pagalbą, išleista gydytis į namus.

Didelė avarija antradienį įvyko Vilkaviškio rajone, kur susižalojo 5 žmonės, tarp jų - ir policijos pareigūnas.

Apie 8 val. 30 min. kelio Marijampolė-Kybartai 17-me kilometre, automobilis "Volkswagen Passat", vairuojamas 39 metų V.P., išvažiavo į priešpriešinio eismo juostą, apvirto ir susidūrė su automobiliu "Ford Mondeo", kurį vairavo Marijampolės policijos komisariato Viešosios policijos vyresniojo policininkas 38 metų Č.Š.

Be to, į automobilį "Volkswagen Passat" dar atsitrenkė automobilis "Peugeot 205", vairuojamas 30-mečio K.K. Įvykio metu buvo sužaloti automobilio "Volkswagen Passat" vairuotojas ir keleivis - 38 metų V.K. - bei automobilį "Ford Mondeo" vairavęs policininkas ir kartu važiavę Rusijos piliečiai - 40-metis A.S. ir 41 metų V.K.

Visi nukentėjusieji dėl kūno sužalojimų paguldyti į ligoninę.