R. Andriūno dukra dirba modeliu, filmuojasi televizijos seriale „Moterys meluoja geriau“, grožio konkurse „Miss Globe International 2009“ yra laimėjusi „Mis Elegancija“ titulą.

DELFI žiniomis, policija R. Andriūną sulaikė pagal vienos vilnietės pareiškimą – dar liepą ji pareigūnams pasiskundė, kad esą verslininkas ją privertė pasirašyti vekselį dėl maždaug 100 tūkst. Lt skolos. Moteris teigia, kad vekselis esą yra suklastotas.

Dėl laiku negrąžintos skolos R. Andriūnas šią moterį yra padavęs į teismą – jo iškelta civilinė byla jau yra išnagrinėta, Vilniaus miesto pirmasis apylinkės teismas sprendimą ketina skelbti trečiadienį.

Šaltinių teigimu, policijai pareiškimą parašiusi moteris su R. Andriūnu buvo sudariusi butų mainų sutartį, pagal ją ši pasirašė vekselį, kuriame pripažino skolą.

R. Andriūnui atstovaujantis advokatas Romualdas Mikliušas sakė, kad verslininkas buvo sulaikytas pirmadienį, kai buvo iškviestas į apklausą Ekonominėje policijoje. Tą pačią dieną jo namuose buvo atliktos kratos.

Policijos atliekamą ikiteisminį tyrimą kontroliuoja Vilniaus apygardos prokuratūra, tačiau ji kol kas susilaiko nuo oficialių komentarų. Ar R. Andriūnui bus pareikšti įtarimai dėl galimo sukčiavimo, turėtų paaiškėti po jo apklausos.

R. Andriūno pavardė neoficialiai buvo minima šiuo metu nuo pareigų nušalintos Finansinių nusikaltimų tyrimo tarnybos (FNTT) tyrėjos Linos Andriuškevičienės sulaikymo istorijoje, tačiau jo advokatas DELFI sakė, kad verslininkas nėra susijęs su tyrimu ir nesikreipė į specialiąsias tarnybas dėl tyrėjos veiksmų. Tiesa, advokato teigimu, tarp verslininko ir tyrėjos buvo kilęs konfliktas, nes viename ikiteisminiame tyrime ji norėjo kreiptis į teismą dėl jo suėmimo.

„Tačiau viskas baigėsi gerai – tyrėja į teismą nesikreipė“, - sakė advokatas R. Mikliušas.

Ar dėl įvairiuose pramoginiuose vakarėliuose dalyvaujančio R. Andriūno suėmimo bus kreipiamasi į teismą, turėtų paaiškėti trečiadienį.