Šeštadienį apie 14 valandą netoli Šiaulių, kelyje Šiauliai-Palanga, į avariją pateko bendrovei "Žemaitijos pienas" priklausantis pienvežis. Dvi cisternas, kuriose telpa po aštuonias tonas pieno, vežęs kamazas posūkyje nuslydo nuo kelio į griovį. Iš apvirtusių cisternų į griovį išsiliejo dalis pieno.

Pasak pienvežio vairuotojo Dainiaus Banio, posūkyje dėl ne visai pripildytų cisternų automobilį sumėtė ir nuvažiavo į pakelės griovį. Pasak policijos, vairuotojas buvo blaivus ir per avariją nenukentėjo.

Šeštadienį Vilniuje, Žirmūnų gatvės žiede, apvirto bendrovei "Markučiai" priklausantis sunkvežimis betono maišyklė MAN. Pirminiais policijos duomenimis, maždaug 10 valandą betono mišinio prikrautas sunkvežimis per greitai suko į žiedą ir apvirto ant šono.

Jį vairavęs bendrovės vairuotojas nenukentėjo. Policijai kilo įtarimų, kad jis galėjo būti šiek tiek išgėręs, todėl medikai paėmė jo kraujo. 23 tonas svėrusį sunkvežimį ant ratų pastatyti pavyko tik maždaug po 5 valandų. Per tą laiką ant asfalto ištekėjo apie 2 tonas betono mišinio.