Motociklą vairavo neblaivus 16-metis M. R. Žuvo 16-metis motociklo keleivis R. D.

Tą pačią dieną girti vairuotojai sužalojo keletą žmonių.

Apie 14 val. Rokiškio rajone, kelio Minkūnai-Aušrėnai-Jūžintai 5 kilometre, neblaivus 28 metų E. J. (2.51 promilės) tiesiame žvyrkelyje nesuvaldė automobilio „Opel Astra“, nuvažiavo nuo kelio ir atsitrenkė į pakelės medį. Eismo įvykio metu nukentėjo vairuotojas E. J. ir devynerių metų keleivė, kuri gydoma Rokiškio ligoninėje. Vairuotojas gydymo ligoninėje atsisakė.

Panevėžio rajone, kelyje Piniava-Paliūniškis, apie 20.15 val., 42 metų A. K. automobilį „Fiat Punto“ vairavo girtas ( 2,13 promilės) ir neturėdamas teisės vairuoti. Važiuodamas dideliu greičiu vyras nesuvaldė automobilio ir nuvažiavo nuo kelio. Ligoninėje A. K. nustatytas krūtinės sumušimas, kūno nubrozdinimas.

Penkatdienio naktį, apie 1.45 val. Kaune, Vytauto prospekte automobilis „BMW 320“, vairuojamas neblaivaus 38 metų I. P., persirikiuojant susidūrė su gretima juosta važiavusiu taksi automobiliu „Mercedes Benz 200“. Nuo smūgio taksi nuvažiavo nuo kelio ir atsitrenkė į medį. 54 metų vairuotojas R. K. išvežtas į Kauno medicines universiteto klinikas.