Vėlų rugpjūčio 15-osios vakarą, apie 23.40 val., Šiauliuose, Vilniaus gatvės 2 namo kieme, vyriškis peiliu sužalojo 54 metų N. J. Dėl durtinės žaizdos nugaroje moteris paguldyta į ligoninę. Neblaivus (3,48 promilės) įtariamasis A. Š. (gimęs 1959 m.) uždarytas į areštinę.

Pirmadienį, apie 15.15 val. Vilniaus rajone, Galgiuose, Spalio gatvėje, nenustatytas vyriškis sumušė 24 metų I. K., kuri dėl kaukolės lūžimo paguldyta į ligoninę.

Maždaug po trijų valandų, apie 18.20 val., buvo sužalota dar viena mergina. Širvintų rajono Čiobiškio kaime, Vilties gatvėje esančiuose namuose, gėrė brolis su sese. Išgertuvių metu jiedu dėl kažko susipyko ir 21 metų A. G. sumušė bei pastūmė savo 19-metę seserį A. G., kuri iškrito pro antrojo aukšto langą. Merginai lūžo stuburas, ji paguldyta į ligoninę.

Įtariamasis uždarytas į areštinę. Širvintų policijos pareigūnai sako, kad brolis ir sesuo jiems žinomi kaip mėgėjai išgerti. Įvykio aplinkybės dar tikslinamos.

Pirmadienio vakare, apie 21.30 val. į Telšių ligoninę iš Telšių, Taikos gatvėje esančio buto, pristatyta ir dėl pjautinės žaizdos rankoje bei krūtinėje paguldyta 52 metų Z. V. Ligoninė praneša, kad moteris sužalota itin sunkai, jai perpjautas širdies skilvelis. Jos 53 metų vyras V. V. uždarytas į areštinę. Gyvenamosios vietos neturintys sutuoktiniai policijai iki šiol nebuvo žinomi.

Pirmadienį į Klaipėdos rajono policiją kreipėsi pilietė, kuri pareiškė, kad rugpjūčio 14 d. Klaipėdos rajono Šilininkų kaime jos 16-metę dukrą išžagino pažįstamas jaunuolis. 17-metis įtariamasis pristatytas į policijos komisariatą.