Pasak liudininkų, vyras Rudininkų gatvėje viešai nusišlapino ant pastato sienos, o paskui keliavo Didžiosios gatvės link rodydamas savo „pasididžiavimą“. 45 metų blaivų vyrą patruliai nuvežė į komisariatą, bet čia pareigūnams sulaikytojo elgesys sukėlė įtarimų dėl jo psichinės sveikatos ir vyriškį policininkai perdavė medikams.

Pasak pareigūnų, vasarą pranešimų apie ekshibicionistus visada padaugėja. Pagauti jie dažniausiai teisinasi tik norėję nusišlapinti.

Vilniuje yra keletas šios rūšies iškrypėlių pamėgtų vietų: miškeliai Saulėtekyje ir prie M. Romerio universiteto, Vilniaus kolegijos Ekonomikos fakulteto prieigos, Neries pakrantė Žirmūnuose., Vingio parkas

Tačiau kartais ekshibicionistai įsitaiso ir netradicinėse vietose. Iš parkų ir miškelių jie it partizanai surengia išpuolius į miesto centrą. Pavyzdžiui, krūmuose prie Generalinės prokuratūros. O vienas vyras buvo įsikūręs ant kalvelės šalia judrios S. Batoro gatvės ir nesismulkindamas savo daikčiuką rodė pravažiuojantiems žmonėms ir stotelėje autobuso laukusioms moterims.

Pasipiktinę žmonės į policiją yra kreipęsi šią vasarą ir dėl iškrypėlio, kuris vidury dienos savo lytinius organus demonstravo šalia itin gausiai turistų lankomų Aušros vartų. Tačiau paaiškėjo, kad šįsyk „grožybės“ buvo demonstruojamos be jokių geidulių – greta Aušros vartų trainiojosi ir krūmuose gulinėjo visiškai degradavęs valkata, vilkėjęs jam smarkiai per dideles kelnes. Jos jam nuolat nusmukdavo iki kelių.