Tačiau išteisinimo reikalavo jo bendraamžė žmona, apkaltinta realizavusi pagrobtus merginų daiktus.

Savo ruožtu pakoreguoti nuosprendį prašė ir valstybės kaltinimą palaikantis Generalinės prokuratūros prokuroras Justas Laucius. G. Jonaitienės skundą teismas atmetė, o prokuroro skundas dėl įstatymų taikymo buvo patenkintas. Tačiau tai nepakeitė nei šių metų sausio 13 dieną paskelbto Vilniaus apygardos teismo nuosprendžio esmės, nei K. Jonaičio teisinės padėties.

Kaip ir žemesnės instancijos teismai, K. Jonaičio bylą Aukščiausiasis Teismas nagrinėjo uždarame posėdyje: manoma, kad viešai skelbiamos sunkių lytinių nusikaltimų detalės įžeistų nužudytųjų atminimą ir skaudintų jų artimuosius.

Į Aukščiausiojo Teismo posėdį atvežtas K. Jonaitis atrodė paliegęs ir suvargęs. Jis avėjo šlepetėmis, vilkėjo ligoninės pižama. Būtent šio posėdžio išvakarėse K. Jonaitis iš Lukiškių tardymo izoliatoriaus-kalėjimo kameros perkeltas į Laisvės atėmimo vietų ligoninę, nes buvo išgėręs nemažą dozę raminamųjų medikamentų. Manoma, kad tokiu būdu K. Jonaitis siekė išsisukti nuo teismo. Tačiau ypatingos medikų pagalbos K. Jonaičiui neprireikė ir antradienį jis vėl buvo grąžintas į kalėjimo kamerą.

Didelėmis medikamentų dozėmis K. Jonaitis bandė nuodytis ir praėjusių metų spalio 24 dieną. Tada nuteistąjį teko gabenti net į Universitetinę greitosios pagalbos ligoninę.

Pareigūnų teigimu, per visą K. Jonaičio bylos procesą užfiksuoti jau kokie penki ar šeši jo bandymai sukelti ant kojų prižiūrėtojus ir medikus, išgeriant per dideles vaistų dozes.

K. Jonaitis nuteistas kalėti iki gyvos galvos už 2000-2001 metais padarytus nusikaltimus. Jis apkaltintas išžaginęs ir nužudęs tris jaunesnes nei 25-eri metų merginas ir vieną nepilnametę, grobęs ir vogęs asmeninius merginų daiktus, taip pat neteisėtai įsigijęs ir laikęs revolverį "Agent 35". Nužudytų merginų rankines, batelius, kosmetiką ir kitus daiktus realizuodavo K. Jonaičio žmona Galina. Visos merginos pakliuvo į K. Jonaičio rankas, stabdydamos pakeleivingus automobilius.

K. Jonaičio žmona G. Jonaitienė apkaltinta nusikalstamu būdu įgyto turto realizavimu ir už tai nuteista 3 metų laisvės atėmimo bausme. Į jos laiką įskaitęs daugiau kaip du kardomojo kalinimo mėnesius 2001 metų vasarą, nuo neatliktos bausmės dalies Vilniaus apygardos teismas G. Jonaitienę atleido, pritaikęs amnestiją.