Nuo didelio jo kiekio auka staiga užmigdavo, o O.Lomako kartu su dar trimis bendrais apvogdavo butą.

Vogti daiktai būdavo perparduodami, atsidurdavo lombarduose arba Kalvarijų turguje.

Nuo O.Lomako ir jos bendrų pernai pavasarį nukentėjo keli vilniečiai ir vienas Suomijos pilietis.

Pernai kovo 29 dieną bare "Amatininkai" mergina susipažino su Suomijos piliečiu Markko Tuominen. Po to abu nuėjo į M.Tuominen butą Didžioje gatvėje. Įpylusi suomiui į gėrimą klofelino, O.Lomako kartu su jos lauke laukusiais bendrais iš suomio buto pavogė jo turto už 11 tūkst. 700 litų ir daugiau kaip 19 tūkst. litų kompanijos "Sonera", kurioje suomis dirbo, turto.

Merginos auka kovo 17 dieną tapo ir vyras, su kuriuo ji atėjo į viešbutį "Gintaras", esantį prie Vilniaus autobusų ir traukinių stoties. Apsvaiginusi vyrą klofelinu, iš jo O.Lomako pagrobė 800 litų vertės odinę striukę, kitus daiktus.

Kovo 31 dieną bute P.Vileišio gatvėje O.Lomako klofelinu apsvaigino vyrą, su kuriuo susipažino Antakalnio gatvėje esančiame bare "Laukiniai vakarai". Daiktai buvo pavogti ne tik iš apsvaiginto vyro, bet ir iš jo brolio.

Toks pats likimas ištiko ir dar vieną vyriškį, su kuriuo O.Lomako susipažino Justiniškių gatvėje esančiame bare. Jis neteko portfelio su jame buvusiais daiktais ir dokumentais. Neblaivus vyras buvo vežiojamas po Vilnių, po to Tunelio gatvėje buvo išmestas iš automobilio. Vėliau vyriškis per nepažįstamą asmenį už 150 litų užmokestį susigrąžino dokumentus ir kai kuriuos daiktus.

Kartu su O.Lomako kalėti buvo nuteisti trys jos bendrai - buvę sutuoktiniai 29 metų Jonas Stanulis ir 25 metų Lina Stanulienė bei 24 metų Robertas Basulis. J.Basulis nuteistas kalėti pusseptintų metų, L.Stanulienė - 6 metus, o jos buvęs sutuoktinis J.Stanulis - 7 metus. Bus konfiskuota visa arba dalis jų turto.

Teismas nuosprendyje pažymėjo, kad anksčiau teista ir narkotikus vartojusi O.Lomako kelia padidintą pavojų visuomenei.

Visi nuteistieji, išskyrus L.Stanulienę, yra suimti ir teismo nuosprendžio laukė kalėjime.