Ilgapirščiams nepavyko išdaužyti banko skyriaus stiklų, bet jie įveikė spyną ir pavogė stalčių su monetomis, kurių vertė siekia apie kelias dešimtis litų.

Savaitgalį Panevėžyje buvo apvogti du privatūs butai, viena įmonė, vienas automobilis apvogtas, vienas pavogtas.

Iš buto Parko gatvėje dingo televizorius, dviratis, stalinė lempa, mikrobangų krosnelė, elektrinis šildytuvas. Policija sulaikė du įtariamuosius įvykdžius vagystę.

Nendrės gatvės gyventoja šeštadienio naktį, 3 valandą, grįžusi į namus rado išlaužtą kambario langą, išmėtytus daiktus. Pavogti daiktai ir nuostolis tikslinami.

Individualios įmonės savininkas K.S. šeštadienio naktį atvykęs į savo įmonę J.Biliūno gatvėje, rado atplėštas apsaugines žaliuzes ir išdaužta lango stiklą. Pavogti daiktai ir nuostolis tikslinami.

Penktadienį iš automobilio „Mercedes-Benz GLK 350“, stovėjusio Molainių gatvėje, pavogta navigacinė sistema ir vaizdo bei garso aparatūra.

Šeštadienį Nemuno gatvėje vagys nugvelbė 20 metų automobilį „Ford Escort“.
Panevėžio rajone, Ėriškių kaime, iš ūkio sandėlio pavogti dviejų traktorių darbiniai velenai, du pakėlimo mechanizmo strypai, 200 litrų dyzelino, sugadintas vieno traktoriaus užrakinimo mechanizmas, bako anga, iš bako pavogta 100 litrų dyzelinio kuro. Nuostoliai siekia daugiau kaip 3 tūkstančius litų.