Gaisro metu sudegė 37 metų „Opel Kadett“ ir 1998 metų laidos „VW Caravelle“.

Naktį į sekmadienį ugniagesiams teko vykti net į dvi vietas, kuriose degė dvi transporto priemonės. Kaip manoma, tai buvo tyčinis padegimas. Praėjus pusvalandžiui po vidurnakčio gaisrininkai lėkė gesinti 2004 metų laidos automobilio „VW Golf“. Nuvykus į vietą automobilis degė atvira liepsna.

Gaisro metu visiškai išdegė automobilio salono vidus. Tos pačios nakties ankstyvą rytą, apie pusę penkių, gaisrininkai važiavo į Pažagienius gesinti, kaip manoma, padegto automobilio BMW 316 (1991 metų).

Panevėžio apskrities priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos Valstybinės priešgaisrinės priežiūros skyriaus vyresnioji inspektorė Vilma Vaiginytė „Panevėžio balsui“ teigė, kad savaitgalį padaugėjo automobilių gaisrų.

„Visi įvykiai užregistruoti, – sakė ji, – o informacija apie degusias transporto priemones perduota policijai. Jie ir tirs, kodėl degė automobiliai.“

Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato Viešųjų ryšių grupės vyresnioji specialistė Regina Bučinskienė vakar kol kas dar negalėjo pasakyti, ar automobiliai padegti tyčia.

„Medžiaga neseniai pasiekė tyrėjus, – aiškino ji. – Prasidėjo ikiteisminis tyrimas ir tik jis padės išsiaiškinti, ar tai tyčiniai padegimai. Šiandien dar negalima nieko konkretaus pasakyti.“