Į įvykio vietą skubiai buvo pasiųsti keli policijos patrulių ekipažai. Netrukus netoliese buvo sulaikytas apibūdinimą atitinkantis vyras. Mergina jį atpažino. Sulaikytasis buvo perduotas 6 policijos komisariato pareigūnams.

Kaip DELFI sakė 6 komisariato viršininkas Rimtautas Bleizgys, nustatyta, jog sulaikytasis yra 29 metų Šalčininkų rajono gyventojas, pastaruoju metu gyvenantis Vilniuje, Kalvarijų gatvėje nuomojamame bute ir dirbantis statybose. Jis neteistas, kriminalinei policijai nežinomas, administracine tvarka baustas tik už Kelių eismo taisyklių pažeidimą.

Vyriškis tvirtina nė neketinęs prievartauti – paprasčiausiai miškelyje šlapinęsis. O per miškelį ėjusi mergina (M. Romerio universiteto studentai, trumpindami kelią, ten vaikšto nuolat), netikėtai pamačiusi nuogą organą, neteisingai supratusi jo ketinimus.

Statybininkui trečiadienį už viešosios tvarkos pažeidimą bus paskirta 100 litų bauda.

Panašus atvejis netoli M. Romerio universiteto užregistruotas ir prieš porą mėnesių: mergina policijai pranešė, jog Ateities gatvėje jai savo lytinius organus demonstravo ekshibicionistas. Sulaikius tą vyrą jis irgi pareiškė šlapinęsis ir nieko gąsdinti nenorėjęs. Jam irgi skirta 100 litų bauda.