Įvykis policijoje užregistruotas naktį į antradienį. Gautas pranešimas, kad Šiauliuose siautėja girtas vyras. Policininkai įvykio vietoje sulaikė neblaivų 46 metų A.P. Remdamiesi žmonos suteikta informacija pareigūnai apieškojo garažą. Jame buvo rasti ir paimti teisėtai laikomi ginklai: lygiavamzdis šautuvas TOZ 34ER, du graižtviniai šautuvai VEPR' 308, graižtvinis šautuvas TOZ 7801 ir pistoletas BAIKAL 442. Garaže vyriškis turėjo ir nemažai amunicijos.

Policininkai aptiko 82 dvylikto kalibro šovinius, penkiasdešimt - 5,6 mm kalibro, aštuonis - 9 mm kalibro ir trisdešimt septynis - 7,62 mm kalibro. Gerai apsiginklavęs šiaulietis garaže taip pat laikė garso ir liepsnos slopintuvą bei 3 optinius taikiklius.

Žmonai grasinęs vyras buvo uždarytas į areštinę. Savo elgesio motyvų neblaivus sutuoktinis negalėjo paaiškinti. "Policijoje nėra registruota atvejų, kad sulaikytasis kada nors būtų skriaudęs žmoną. Tačiau su policija jam yra tekę susidurti. 2006 metais šis asmuo sukėlė eismo įvykį. Tuomet A.P. buvo nustatytas sunkus girtumas, maža to, vyriškis pasipriešino jį sustabdžiusiems pareigūnams", - LŽ pasakojo Šiaulių apskrities vyriausiojo policijos komisariato Viešųjų ryšių poskyrio vyresnioji specialistė Gailutė Smagriūnienė.

Šaltinis
„Lietuvos žinios“
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją