1996 metų laidos „Audi A6 Avant“ buvo paliktas gatvės atkarpoje, kur nešvietė du gatvės žibintai. Automobilio nepastebėjusios vairuotojos visureigis trenkėsi į stovinčią mašiną taip, kad „Jeep“ apvirto ant šono, o „Audi“ užlėkė ant šaligatvio.

Paskui visureigį važiavusio „Renault“ vairuotojas DELFI sakė nespėjęs nė suprasti, kaip ir į kurią „Jeep“ dalį trenkėsi jo automobilis. „Renault“ nukentėjo mažiausiai – sudaužytas tik jo priekinė dešinė dalis.

Visureigyje buvusi moteris ir jos vaikas, laimei, nenukentėjo: vairuotoja buvo prisisegusi saugos diržu, vaikutis buvo specialioje sėdynėje.

Kol žmonės atvertė „Jeep“, į Naująją Vilnią vedančioje gatvės dalyje susidarė didžiulė automobilių spūstis. Vairuotojai ėmė važiuoti į priešingos krypties eismo juostas. Skiriamojoje žalojoje juostoje, kur yra ir nedidelis griovelis, įstrigo du maršrutiniai autobusai ir galutinai užblokavo eismą Naujosios Vilnios kryptimi.

Buvo ir įklimpusių lengvųjų automobilių, bet jie buvo greit ištempti. O didelius prailgintus autobusus pavyko ištempti tik atvykus galingam specialiam sunkvežimiui.

Eismas S. Batoro gatve buvo atnaujintas apie 20 val.