Pirminiais duomenimis, per savaitę užregistruotas 1 eismo įvykis, kuriame dalyvavo neblaivus vairuotojas. Jame sužeisti 2 eismo dalyviai.

Spalio 9-osios vakare (apie 22.30 val.) Prienų rajone, kelyje Antakalnis–Jieznas–Alytus–Merkinė, automobilis „BMW 525“, vairuojamas neturinčio teisės vairuoti 19-mečio, įvažiavo į priešpriešinio eismo juostą ir susidūrė su automobiliu „Volkswagen Caddy“, vairuojamu 47 metų vyro. Įvykio metu žuvo pastarojo automobilio vairuotojas ir nukentėjo kartu važiavę 28 bei 51 metų keleiviai. Taip pat sužeistas „BMW“ vairuotojas ir kartu važiavęs 19-metis. Visi nukentėjusieji dėl įvairių kūno sužalojimų paguldyti į ligoninę.

Spalio 10-osios pavakare Panevėžio rajone, Mitriūnų kaime, automobilis „Volkswagen Golf“, vairuojamas 29 metų šio kaimo gyventojos, nuvažiavo nuo kelio sankasos ir atsitrenkė į pakelės medį. Po eismo įvykio vairuotoja dėl galvos traumos paguldyta į Chirurgijos skyrių.

Spalio 11-osios ryte Kauno rajone, kelyje Kaunas–Zapyškis–Šakiai, 28 metų šio rajono gyventojas, pirminiais duomenimis, būdamas neblaivus ir vairuodamas mopedą, įvažiavo į priešpriešinio eismo juostą ir susidūrė su automobiliu „Alfa Romeo“, vairuojamu 74 metų kauniečio. Įvykio metu susižalojo mopedo vairuotojas ir kartu važiavęs 18-metis keleivis.

Spalio 11-osios pavakare Elektrėnų savivaldybėje, kelyje Trakai–Vievis, 33 metų Vievio gyventojas vairuodamas mopedą „Qingqi“, įvažiavo į priešpriešinio eismo juostą ir susidūrė su automobiliu „Opel Vectra“, vairuojamu 49 metų vilniečio. Įvykio metu nukentėjo mopedo vairuotojas, kuris dėl daugybinių sužeidimų nuvežtas į ligoninę.

Spalio 12-osios ryte (apie 6.40 val.) Plungės rajone, kelyje Šiauliai–Palanga, automobilis „Audi 80“, vairuojamas 21 metų vyro, įvažiavo į priešpriešinio eismo juostą ir susidūrė su priešais važiuojančiu automobiliu „Nissan Primera“. Po susidūrimo pastarąjį automobilį kliudė ta pačia kryptimi važiavęs krovininis automobilis „Volvo“ su puspriekabe, vairuojamas 45 metų vyro. Įvykio metu „Audi“ vairuotojas žuvo.

Spalio 13-osios naktį (apie 1.30 val.) Kauno rajone, kelyje Kaunas–Marijampolė, automobilis „DAF FT95XF.430“, vairuojamas 44 metrų Baltarusijos piliečio, patrenkė ir mirtinai sužalojo kelio važiuojamąja dalimi ėjusį apie 35 metų amžiaus nenustatytos asmens tapatybės vyrą.

Spalio 13-osios ryte Šilutės rajone, kelyje Kvėdarna–Švėkšna–Saugos, pirminiais duomenimis, automobilis „Volkswagen Golf“, vairuojamas 49 metų vyro, partrenkė 46 metų amžiaus dviratininką. Pastarasis įvykio metu žuvo.

Spalio 14-osios ryte (apie 6.50 val.) Utenoje, Aukštakalnio gatvėje, automobilis „Audi A6“, vairuojamas 48 metų vyro, partrenkė netikėtai į važiuojamąją dalį įėjusią 58 metų pėsčiąją. Po įvykio moteris nuo patirtų sužeidimų ligoninėje mirė.

Spalio 14-osios ryte (apie 7.51 val.) Vilniuje, Narbuto gatvėje, 24 metų Panevėžio gyventojas nesuvaldė vairuojamo automobilio „BMW 318“, įvažiavęs į priešingos krypties eismo pusę susidūrė su automobiliu „Dodge Caravan“, vairuojamu 33 metų vilniečio. Po susidūrimo BMW dar atsitrenkė į automobilį „Nissan Almera“, vairuojamą 38 metų vyro. Įvykio vietoje žuvo BMW vairuotojas bei buvo sužalotas automobilio „Dodge“ vairuotojas ir su juo važiavusi 33 metų keleivė.