27 metų Leung Sin-ting viename interneto mamų forume susidraugavo su nėščia moterimi, kurią dienraštis "South China Morning Post" įvardijo kaip ponią Lee.

Honkongietė pasikvietė būsimą mamą į savo namus žadėdama duoti kūdikio lovelę ir maitinimo buteliukų.

Nėščioji praeitų metų rugsėjį atvyko į jos butą ir papasakojo besilaukianti berniuko, o Leung Sin-ting užmetė ant Lee kaklo elektrinio masažuoklio laidą ir ją pasmaugė, rašo "South China Morning Post", remdamasis faktais, kurie buvo pateikti ketvirtadienį Honkongo aukštajame teisme vykusio bylos svarstymo metu.

Kai Lee neteko sąmonės, užpuolikė perrėžė jai pilvą, norėdama išimti kūdikį.

Teigiama, kad tuo metu kūdikis buvo 37 savaičių amžiaus. Per išpuolį jam buvo pažeistos smegenys ir sutriko gyvybinės funkcijos. Kūdikis mirė po cezario pjūvio, kuris jo motinai buvo skubiai atliktas vietos ligoninėje.

Leung Sin-ting pripažino savo kaltę dėl žmogžudystės, o teisėjas Darrylas Saw nuosprendžio skyrimą atidėjo iki spalio, kai bus gauta psichiatrinio tyrimo išvada.

Teismui buvo pranešta, kad kaltinamoji, kuri nurodė 2003-aisiais patyrusi persileidimą, nuo praėjusių metų apsimetinėjo esanti nėščia, po drabužiais pasirišdama rankšluosčių.

Iki to tragiško incidento netgi Leung Sin-ting vyras nežinojo, jog ji tik apsimeta esanti nėščia, rašo dienraštis.

Pasak "South China Morning Post", Leung Sin-ting pavyko įtikinti gydytoją išrašyti pažymą motinystės atostogoms gauti. Ji taip pat užrašė savo vardą ant kitos būsimos mamos echoskopijos nuotraukos, kurią rodė savo šeimai ir draugams.