Antradienio rytą, apie 8.15 val. sutuoktinių pora su vaiku atvažiavo prie Musninkų gatvėje esančio vaikų darželio. Vyras su vaiku išlipo, o 34 metų J. D. automobiliu „Toyota Corolla“ važiavo toliau. Tačiau automobiliais užgrūstais kiemais teko važiuoti labai lėtai. Tuo pasinaudojo plėšikas – priėjęs prie vos judančios „Toyota“ atidarė dureles, prikišo peilį vairuotojai prie gerklės ir pareikalavo pinigų. Jų negavęs nupjovė rankinės, kurią vairuotoja buvo pasikabinusi ant savęs, dirželį, griebė rankinę ir spruko. Apiplėšimo metu buvo perpjauta J. D. plaštaka.

Aplink buvo žmonių – kilo triukšmas, kažkas bandė plėšiką vytis. Bėgdamas jis išmėtė kai kuriuos rankinėje buvusius daiktus. Tolėliau jis išmetė ir rankinę, pasiėmęs pinigus.

Apiplėštoji kreipėsi į policiją. 6-ajame komisariate ji parašė pareiškimą. Netrukus pareigūnai netoli įvykio vietos rado ir numestą peilį.

O netrukus 6-ojo komisariato teritorijoje apsauga sulaikė vyrą, kuris, pasak komisariato viršininko Rimtauto Bleizgio, bandė pavogti batoną. Vyriškis buvo atvežtas į 6-ąjį komisariatą. Pagal apibūdinimą jis buvo panašus į moters užpuoliką. Parodžius jį J. D. apiplėštoji atpažino savo skriaudiką.

Sulaikytasis bandė apsimesti kitu žmogumi – pateikė svetimą tapatybės kortelę (kaip paaiškėjo, tikrasis jos savininkas šiuo metu sėdi Lukiškėse). Policininkai išsiaiškino, kad sulaikytasis – 30-metis Grigiškių gyventojas Stanislovas B. Žmona sako, kad namuose jis nebuvo jau savaitę. Policininkai įtaria, kad vyriškis vartoja narkotikus. Praeityje jis teistas už žmogžudystę, šiuo metu yra įtariamas vagystės iš statybvietės byloje.

Sužalota moteris gydoma ambulatoriškai. Stanislovas B. sulaikytas dviem paroms. Sprendžiama ar kreiptis į teismą dėl jo suėmimo.