Mama vasarį gimusią dukrelę G. N. į Šiaulių ligoninę atvežė trečiadienį. Mergaitei buvo perdurta krūtinė. Ji buvo skubiai operuota, tačiau kitą rytą mirė Reanimacijos skyriuje.

Reanimacijos skyriuje guli ir mažylės močiutė 63 metų I. N. Jai irgi smogta peiliu į krūtinę. Šiaulių policijos žiniomis, moters gyvybei gresia pavojus, būklė labai sunki.

Mergaitės tėvas 26 metų A. N. taip pat sužalotas, bet daug lengviau - jam peiliu perdurta ranka. Vyras gydomas ambulatoriškai.

Girtas 40-metis A. B., policijos duomenimis, įsisiautėjo trečiadienį, apie 15.30 val. Artimuosius jis peiliu subadė Architektų gatvėje.

Įtariamasis tą pačią dieną sulaikytas ir uždarytas į areštinę. Sulaikius jam nustatytas 1,75 promilės girtumas.

Policijos žiniomis, visi šie žmonės gyveno viename bute Architektų gatvėje. Įtariamasis iki šiol pareigūnams didesnių rūpesčių nekėlė: prieš 10 metų buvo sulaikytas neblaivus prie vairo ir porą kartų buvo baustas administracine tvarka už triukšmavimą kavinėse.

Su nužudytos mergaitės tėvu jie yra netikri broliai - vienos motinos, bet skirtingų tėvų.

Bylos tyrimas ketvirtadienį perduotas Šiaulių apygardos prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimo skyriui. Penktadienį prokuratūra prašys teismo leidimo A. B. suimti.