Moteris „Vilniaus dienai“ pasakojo, jog pirmoji į tualetą užėjo devynmetė dukra. Išėjusi iš ten mergaitė pasakė, kad skylėje kažkas juda. Aušra pamanė, kad dukra turi mintyje kirminus, kurių tokiuose apleistuose tualetuose visada gausu.

Užėjusi į vidų moteris jau ketino imtis savo reikalų, kai pamatė, kad iš skylės sklinda šviesa. Pasižiūrėjusi į skylę atidžiau ji pamatė fekalijų duobės krašte stovintį jauną vyrą, kuris į viršų švietė žibintuvėliu.

„Jis glaudes buvo nusismaukęs iki kelių ir vis pasitaisydavo savo „daiktą“. Pamačiusi tokį vaizdą net pamiršau, ką norėjau daryti, ir pro duris sprukau lauk“, - pasakojo Aušra. Vyras gilioje duobėje buvo atsistojęs, tačiau jo kojos buvo sausumoje, nes fekalijos, matyt, buvo neseniai išsiurbtos.

„Teko ne kartą girdėti apie įvairiausius iškrypėlius, tačiau, kad yra ir tokių, net neįsivaizdavau. Baugu pagalvoti, kaip jis iš apačios apžiūrinėja virš tualeto skylės pritūpusias moteris. Ir kokį malonumą turėtų jausti, kai ant jo srūva šlapimas?“, - šlykštėjosi moteris.

Aušra paskambino į policiją, tačiau, jos manymu, pareigūnai į tokį pranešimą tikriausiai nereagavo, nes net nepaklausė jos pavardės.