Kaip pranešė Marijampolės apskrities Vyriausiasis policijos komisariatas, šeštadienį šio miesto gyventoja (gim.1950 m.) pasiskundė, kad rytą, apie 8 val., einant Kauno gatve nepažįstamas jaunuolis ištraukė iš rankos piniginę.

Moteris neteko dviejų banko kortelių, įvairių parduotuvių nuolaidų kortelių, vairuotojo pažymėjimo ir 80 Lt. Iš viso ji patyrė 158 Lt nuostolį.

Tą pačią dieną netolimo Puskelnių kaimo gyventoja (gim. 1981 m.) pranešė apie 11 val. pastebėjusi, kad turguje Marijampolėje nuo jos stumiamo vaikiško vežimėlio dingo piniginė.

Joje buvo banko ir asmens tapatybės kortelės, vairuotojo pažymėjimas, automobilio registracijos liudijimas, 250 Lt. Neatsargios pirkėjos patirta turtinė žala tikslinama.

Panevėžio apskrities Vyriausiojo policijos komisariato pranešimu, į Kupiškio turgų atvykusi Antašavos kaimo (Kupiškio r.) gyventoja (gim. 1982 m.) patyrė net 511 Lt nuostolį.

Šeštadienį, apie 10.30 val. ji pastebėjo, jog iš rankinės pavogta piniginė, kurioje buvo 496 Lt, vairuotojo pažymėjimas, 2 mokėjimo kortelės ir sutuoktinio asmens tapatybės kortelė.

Tą pačią dieną apie 15 val. Biržų gyventoja (gim. 1932 m.) buvo apiplėšta eidama namo. Pasak moters, iš nugaros priėjęs nepažįstamas jaunuolis, apsirengęs juodu sportiniu kostiumu, ištraukė iš rankų rankinę, kurioje buvo 130 Lt, kvepalai, piniginė, mobiliojo ryšio telefonas ir pabėgo. Biržietė patyrė 269 Lt nuostolį.

Truputį vėliau Vilniuje, Pašilaičių rajone, jaunuolis, grasindamas į ginklą panašiu daiktu, iš praeivio (gim. 1972 m.) atėmė piniginę, kurioje buvo 10 Lt ir įvairūs dokumentai. Materialinis nuostolis - 95 Lt, pranešė Policijos departamentas.

Šeštadienio vakarą, apie 23.30 val., Palangoje trys jaunuoliai, grasindami dujiniu pistoletu, iš 1987 m. gimusio jaunuolio atėmė kuprinę. Joje buvo piniginė su 20 Lt, vairuotojo pažymėjimas ir raktas nuo buto. Materialinis nuostolis siekia 162 Lt.