Pirminiais duomenimis, žuvo 3 keleiviai, 2 pėstieji ir 1 vairuotojas. Žuvo 4 vyrai ir 2 moterys. Jų amžiaus vidurkis – 45 metai. Sužeisti 73 žmonės, tarp jų 18 nepilnamečių.
Pirminiais duomenimis, per savaitę įvyko 4 eismo įvykiai, kuriuose dalyvavo neblaivūs vairuotojai. Šiuose įvykiuose 2 žmonės žuvo, 6 sužeisti.

Birželio 6-osios ryte Klaipėdoje, Joniškės gatvėje, saugaus važiavimo greičio nepasirinko ir kelio vingyje vairuojamo automobilio „Honda Accord“ nesuvaldė 31 metų šio miesto gyventojas. Automobilis atsitrenkė į geležinkelio viaduko betoninę atramą. Vairuotojas patyrė daugybinius sužeidimus – komos būklės jis buvo paguldytas į ligoninę, kur po dviejų dienų mirė.

Birželio 7-osios pavakare (apie 17.30 val.) Šiauliuose, Aido gatvėje, 76 metų moterį, įėjusią į važiuojamąją dalį, kliudė automobilis „Audi 80“, vairuojamas 32 metų šio miesto gyventojo. Dėl patirtos galvos traumos pėsčioji buvo paguldyta į ligoninės reanimaciją. Po trijų valandų moteris mirė.

Tos pačios dienos vakare Prienų rajone, Veiverių seniūnijoje, kelyje Mauručiai–Vinčai–Puskelniai, neblaivaus 42 metų Kazlų Rūdos savivaldybės gyventojo vairuojamas automobilis „Opel Astra“, sukdamas į kairę (šalutinį kelią), nepraleido priešpriešinio eismo juosta važiuojančio krovininio automobilio „Volvo“ ir su juo susidūrė. Įvykio metu žuvo 20 metų lengvojo automobilio keleivis. Šio automobilio vairuotojas dėl patirtų sužeidimų paguldytas į Prienų ligoninės Chirurgijos skyrių. Jam, pirminiais duomenimis, nustatytas vidutinis 1,92 promilės girtumas.

Birželio 8-osios vakare (prieš vidurnaktį) Kauno rajone, Ežerėlyje, Miško gatvėje, nenustatytas automobilis partrenkė ir mirtinai sužalojo 69 metų vyrą, šios gyvenvietės gyventoją. Automobilis iš įvykio vietos nuvažiavo.

Birželio 9-osios vakare Kelmės rajone, Kuršukų kaimo teritorijoje (kelyje Ryga–Šiauliai–Tauragė–Kaliningradas), iš šalutinio kelio į pagrindinį įvažiavęs automobilis „Volkswagen Golf“ susidūrė su krovininiu automobiliu „Daf“, kurį vairavo 44 metrų Lenkijos Respublikos pilietis. Įvykio metu sužeisti trys žmonės: lengvojo automobilio 53 metų vairuotoja, Kelmės gyventoja, ir su ja važiavę 53 ir 80 metų vyrai. Visi trys, patyrę daugybinius sužeidimus, buvo paguldyti į Kelmės ligoninę. 53 metų keleivis ligoninėje mirė.

Birželio 10-osios vakare Vilniuje, Ozo gatvėje ties sankryža su Gelvonų gatve, 38 metų lentvariškio vairuojamas motociklas „Suzuki“ atsitrenkė į gretimoje eismo juostoje sustojusį automobilį „Mercedes-Benz 311“. Įvykio metu nukentėjo motociklo vairuotojas – dėl keleto šonkaulių lūžių jis paguldytas į ligoninę.