Šiaulių apskrities vyriausiojo policijos komisariatas pranešė, kad pareigūnai, pradėję bėglio paiešką, sulaukė operatyvinės informacijos apie eismo įvykio kaltininką ir gegužės 12 –tosios popietę jį sulaikė.

25 metų R.B. Statybininkų gatve važiavo automobiliu „Mercedes Benz S320“, vairuojamu V.V. Bėglys buvo sulaikytas ir uždarytas į areštinę, jam pateikti įtarimai dėl kelių transporto eismo saugumo taisyklių pažeidimo ir eismo įvykio sukėlimo.

R.B. policijos pareigūnams gerai pažįstamas. Turint informacijos, kad jis užsiima nusikalstama veikla, jam ne kartą buvo taikytas Organizuoto nusikalstamumo užkardymo įstatymas ir skirti įvairūs teismo įpareigojimai, kuriuos jis pažeidinėdavo. Už tai praėjusiais metai R.B. buvo teistas.

Taip pat jis yra teistas už vagystę ir plėšimą. Dar vieno teismo vaikinas laukia už viešosios tvarkos pažeidimą, padarytą šių metų balandžio 5 d. Tada jis su dviem savo draugais viename miesto bare sumušė 34 metų šiaulietį.

Beje, automobilį vairavęs V.V. irgi turės nemalonumų. Jam pagal Organizuoto nusikalstamumo užkardymo įstatymą teismas yra skyręs įpareigojimą nepalaikyti ryšio su R.B. Už tai, kad šis reikalavimas buvo pažeistas V.V. atžvilgiu pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl teismo sprendimo, nesusijusio su bausme, nevykdymo.