Pirminiais duomenimis, per savaitę užregistruoti 2 eismo įvykiai, kuriuose dalyvavo neblaivūs vairuotojai. Juose sužeisti 2 žmonės.

Vasario 28-osios vakare Klaipėdos rajone, Kuodžių kaimo teritorijoje (kelyje Kaunas–Jurbarkas–Šilutė–Klaipėda), 55 metų šio rajono gyventojo vairuojamas automobilis „Ford Transit“ partrenkė dešine kelio puse einantį 54 metų vyrą, šio rajono Vaškių kaimo gyventoją. Pėsčiasis žuvo. Eidamas tamsiu paros metu pėsčiasis nebuvo prie drabužių prisisegęs atšvaito, nevilkėjo ir ryškiaspalvės liemenės su šviesą atspindinčiais elementais.

Kovo 1-osios vakare Klaipėdos rajone, kelyje Vilnius–Kaunas–Klaipėda (Jakų kaimo teritorijoje), į kelio atitvarus atsitrenkė ir apvirto automobilis „Mitsubishi Carisma“. 28 metų vairuotojas, Gargždų miesto gyventojas, dėl patirtų sužeidimų mirė įvykio vietoje. Pirminiais duomenimis, vairuotojas nepasirinko saugaus važiavimo greičio dėl to ir nesuvaldė automobilio.

Kovo 2-osios ryte Varėnos rajone, kelyje Varėna–Nedzingė, 28 metų šio rajono gyventoja vairuodama automobilį „Volkswagen Golf“, esant slidžiai kelio dangai jo nesuvaldė, įvažiavo į priešpriešinio eismo juostą ir susidūrė su priešais važiuojančiu automobiliu „Opel Vectra“, kurį vairavo 40 metų Varėnos gyventojas. Eismo įvykio metu buvo sužeista pirmojoje transporto priemonėje važiavusi 16 metų keleivė – ji dėl galvos traumos nuvežta į ligoninę.

Kovo 3-iosios vakare (prieš devintą) Naujojoje Akmenėje, V. Kudirkos gatvėje, 59 metų Akmenės rajono gyventojo vairuojamas automobilis „Opel Frontera“ partrenkė per pėsčiųjų perėją einantį 70 metų šio miesto gyventoją. Dėl patirtų sužeidimų pėsčiasis mirė ligoninės reanimacijoje. Vyras į įvykį pateko netoli savo namų.

Kovo 3-iosios pavakare Kaune, K. Petrausko gatvėje, šviesoforu reguliuojamoje pėsčiųjų perėjoje, 10 metų berniuką kliudė automobilis „Ford Focus“, vairuojamas 49 metų šio miesto gyventojos. Vaikas patyrė kairės kojos traumą – jis nuvežtas į ligoninę.

Kovo 4-osios ryte Panevėžio rajone, kelyje Panevėžys–Skaistgiriai–Pušalotas, 51 metų šio miesto gyventojas vairuodamas automobilį „Subaru Legacy“, neatsižvelgė į kelio būklę, nepasirinko saugaus važiavimo greičio, dėl slidžios kelio dangos nuvažiavo nuo kelio ir atsitrenkė į pakelės medį. Eismo įvykio metu buvo sužeista keleivė, 31 metų panevėžietė. Ji dėl rankos ir šonkaulių lūžimų gydoma traumatologijos skyriuje.

Kovo 4-osios vakare Šakių rajone, Griškabūdžio kaime, kelyje Zapyškis–Griškabūdis–Kudirkos Naumiestis, 35 metų šio rajono gyventojas būdamas neblaivus (nustatytas 1,25 promilės girtumas) vairavo automobilį „Mercedes-Benz 250“, išvažiuodamas iš šalutinio kelio į pagrindinį, susidūrė su automobiliu „Volvo 480“, vairuojamu 20 metų kauniečio. Eismo įvykio metu buvo sužeistas pastarosios transporto priemonės vairuotojas, kuris dėl galvos traumos nuvežtas į ligoninę.

Kovo 5-osios popietę Klaipėdoje, H. Manto gatvėje, 27 metų klaipėdiečio vairuojamas automobilis „BMW 318“, susidūrė su motociklu „Suzuki GSX-R 1000“, kurį vairavo to paties amžiaus vyras. Ligoninėje pastarajam diagnozuotas rankos lūžimas ir daugybiniai kūno sumušimai – jis gydomas traumatologijos skyriuje.