Žuvo 8 keleiviai ir 4 pėstieji. Žuvo 7 vyrai ir 5 moterys. Jų amžiaus vidurkis – 24 metai.

Pirminiais duomenimis, per savaitę užregistruoti 3 eismo įvykiai, kuriuose dalyvavo neblaivūs vairuotojai. Šiuose įvykiuose 7 žmonės žuvo, 6 sužeisti.

Vasario 20-osios vakare Panevėžyje, į Klaipėdos ir F. Vaitkaus gatvių sankryžą, nepasirinkęs saugaus važiavimo greičio, automobiliu „Subaru Impreza“ įvažiavo 21 metų šio miesto gyventojas. Jo automobilis partrenkė nuo skiriamosios salelės į važiuojamąją dalį degant draudžiamam šviesoforo signalui įėjusį apie 30–35 metų vyrą. Dėl patirtų sužeidimų pėsčiasis mirė įvykio vietoje.

Vasario 21-osios vakare (apie 11 valandą) Vilkaviškio rajone, Virbalio miestelyje, kelyje Marijampolė–Kybartai–Kaliningradas, neblaivus ir neturintis teisės vairuoti (teisė atimta) automobilio „Renault Clio“ 23 metų vairuotojas, Kauno rajono gyventojas, nepasirinko saugaus važiavimo greičio ir atstumo dėl to jo automobilis atsitrenkė į priekyje važiuojantį visureigį „Jeep Grand Cherokee“, kurį vairavo 21 metų šio miestelio gyventojas. Nuo smūgio šis automobilis įvažiavo į priešpriešinio eismo juostą, kur susidūrė su krovininiu automobiliu „Renault Magnum“, vairuojamu 31 metų Rusijos Federacijos piliečio.

Įvykyje žuvo septyni keleiviai, važiavę visureigyje: 3, 4 ir 12 metų mergaitės, 20 ir 33 metų moterys, 26 ir 33 metų vyrai. Visureigio vairuotojas sunkios būklės paguldytas į ligoninės reanimaciją. Nukentėjo ir lengvojo automobilio „Renault“ vairuotojas, kuriam, pirminiais duomenimis, nustatytas vidutinis 2,03 promilės girtumas, bei su juo važiavęs taip pat neblaivus 23 metų vaikinas.

Vasario 22-osios vakare (prieš šeštą) Vilniuje, Šaltkalvių–S. Dariaus ir S. Girėno gatvių sankryžoje, per važiuojamąją dalį einantį apie 30–40 metų vyrą partrenkė automobilis „Honda Legend“, kuris iš įvykio vietos nuvažiavo. Sužeistas pėsčiasis ligoninėje mirė.

Vasario 23-iosios vakare Kauno rajone, Altoniškių kaimo teritorijoje (kelyje Kaunas–Zapyškis–Šakiai), 32 metų vyro vairuojamas automobilis „Volkswagen Golf“, važiuodamas Šakių miesto kryptimi, partrenkė per važiuojamąją dalį einantį 36 metų šio rajono Novos kaimo gyventoją. Įvykio metu jis žuvo. Tamsiu paros metu vyras dėvėjo tamsios spalvos drabužius, neturėjo prisisegęs atšvaito, nesinešė ir šviečiančio žibinto.

Vasario 24-osios popietę Ukmergėje, Kauno ir Žiedo gatvių sankryžoje, 25 metų šio miesto gyventojo vairuojamas visureigis „Jeep Grand Cherokee“ nepraleido pagrindiniu keliu važiuojančio dviratininko ir jį partrenkė. 69 metų vyras patyrė galvos traumą – jis paguldytas į ligoninę.

Vasario 25-osios ryte Klaipėdoje, Naujojo Sodo ir Puodžių gatvių sankryžoje, automobilis „Opel Vectra“, vairuojamas 48 metų šio miesto gyventojo, partrenkė per pėsčiųjų perėją einančią 65 metų moterį. Ji dėl dešinės rankos lūžio paguldyta į ligoninę.

Vasario 26-osios pavakare Kretingos rajone, Padvarių kaimo teritorijoje (kelyje Kretinga–Skuodas), 16-metis šio kaimo gyventojas vairavo motociklą „Honda“ (be valstybinio numerio ženklo, nustatyta tvarka neįregistruotas). Motociklas lenkė ta pačia kryptimi važiuojantį ir į kairę sukantį automobilį „Nissan Micra“ ir į jį atsitrenkė. Motociklą vairavęs nepilnametis patyrė kairės rankos ir kojos lūžius, jam sumušta galva. Jis išvežtas į Klaipėdos vaikų ligoninę.