Tuoj po vidurnakčio gavus pranešimą apie penkiaaukščiame gyvenamajame name kilusį gaisrą, jau po 20 minučių į įvykio vietą atvyko pirmoji ugniagesių brigada. Tuo metu liepsna jau siautėjo pirmojo ir antrojo aukštų butuose.

Laiptinėje ugniagesiai rado tris žmones - pernai lapkričio 6 dieną gimusį mažylį ir jo tėvus. Berniukas buvo susuktas į antklodę ir nuo ugnies nenukentėjo, bet stipriai apsinuodijo smalkėmis.

Mažylio motina, kuriai diagnozuotas 80 proc. kūno paviršiaus nudegimas, ir tėvas, apdegęs veidą ir kvėpavimo takus, paguldyti į Valstybinio nudegimų centro reanimacijos skyrių.

Pirmajame degančio namo aukšte ugniagesiai rado dar 4 žuvusiuosius - du vyrus ir dvi moteris. Antrajame aukšte taip pat žuvo vyras. Aukų asmenybės kol kas nenustatytos.

Gaisrą pavyko užgesinti tik po pusketvirtos valandos. Apklausus liudininkus ir apžiūrėjus įvyko vietą, nustatyta, kad penktadienį vakare viename pirmojo aukšto butų, kaip paprastai, vyko išgertuvės, pasibaigusios muštynėmis. Apie vidurnaktį viskas nurimo, bet netikėtai kažkas sprogo ir kaimynai išvydo liepsną.

Laiptinėje rasta jauna šeima gyveno paskutiniajame namo aukšte, kur susikaupė itin daug dūmų. Gelbėdamiesi jie išbėgo į liepsnojančią laiptinę. Ekspertai spėja, jog liepsnos paplito iš pirmojo aukšto buto, kurį greičiausiai padegė girta moteris, rūkiusi lovoje.