Vienoje Ukmergės vidurinėje mokykloje besimokanti aštuntokė policijos pareigūnams skundėsi esanti alkana ir teiravosi, kaip būtų galima grįžti į ligoninę.

Nors paauglė labai nenorėjo, policininkai nuvežė ją į namus. Ši nepilnametė į ligoninę buvo paguldyta sausio 8-ąją po nesėkmingo gimdymo. Kūdikio, kurio ji laukėsi ir kuris turėjo gimti vasarį, kol kas nepavyko surasti.

14-metė tvirtino, jog dukrelę pagimdė gruodžio 30 dieną apie 13 valandą Ukmergėje, po pėsčiųjų tiltu per Šventosios upę. Neišnešiotas kūdikis esą gimė negyvas, tad paauglė išsigandusi ir įmetusi jį į upę.

Apie šį įvykį Ukmergės policijos pareigūnams pranešė gimdyvės motina 38 metų N.F. Į policijos komisariatą keturiolikmetė ir jos naujagimio tėvas 42 metų ukmergiškis A.I. iš pastarojo namų buvo atvežti visiškai girti.

Šiuo metu niekur nedirbantis, išsituokęs ir trečiąją invalidumo grupę turintis vyriškis neneigė, jog turėjo lytinių santykių su nepilnamete N.I. Už nesubrendusios mergaitės tvirkinimą šis vyriškis gali būti patrauktas baudžiamojon atsakomybėn.