Jai nustatytas 2,76 promilės girtumas.

Policiją iškvietė vaikų močiutė. Pagyvenusi moteris sako, kad dar tą patį vakarą nujautusi nelaimę, nes dukra buvo atėjusi girta, puolė muštis, plūdosi, ieškojo pinigų. Po to namo išsivedė abu vaikus. Esą vyresnėlis verkė, nes buvo išsigandęs.

Močiutės nuojauta neapgavo. Atvykę pareigūnai pastebėjo, kad berniuko veidelis paraudęs. Ligoninėje nustatyta, kad berniukui veidukas sutrenktas. Gydytoja sako, kad mažyliai kenčia ne vien nuo sumušimo. Abu broliukai labai apleisti, murzini, gali būti, kad ne visada būdavo pamaitinti kokybišku maistu.

Vaikų būklė stabili, iš ligoninės netrukus jie bus išleisti, tačiau namo negrįš. Pakruojo rajono Vaiko teisių apsaugos tarnyba jau sutarė, kad mažylius kol kas priims Rozalimo darželio laikinos globos grupė, po to bus sprendžiama, kur bus išvežti berniukai.

Smurtautojos sugyventinis sako, kad draugė, nors ir gėrė, tačiau vaikų nemušė- esą jos sūnelis nukritęs nuo dviratuko, todėl sumuštas veidukas. Vaikų močiutė sako, kad tokia versija netiki, mat sužalojimai ne tokie, kaip nukritus nuo mažyčio plastmasinio dviratuko. Smurtas 26 metų moters šeimoje- ne naujiena. Vyriausias moters vaikas - 5 metukų sūnelis- jau atimtas iš tikros mamos, mat buvo mušamas. Berniuką augina vaiko tėvo tėvai.

Šaltinis
Šiaulių apskrities televizija
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją