Kaip vėliau paaiškėjo, moteris buvo užpulta prie namų durų, iš lifto išlipusios šiaulietės jau laukė piktadariai. Apsvaiginę moterį, atėmė iš jos raktus, įėjo į butą ir čia įsitempę, nušovė šeimininkę. Šaudyta į galvą. Gali būti, kad nusikaltimą iš anksto suplanavo Saulius Skėris, jam padėjo sūnus Audrius ir bendrų trijulė: Markas Kardišauskas, Viktoras Mula ir Šarūnas Juodžbalys.

Iš nužudytos moters buto žmogžudžiai išnešė pinigus, juvelyrinius dirbinius, kitų vertybių. Pagrobę raktelius, iš aikštelės nuvarė jos automobilį. Žiauraus nusikaltimo motyvai nežinomi iki šiol. Gali būti, kad nužudymas kažkaip siejasi su kitais penkeriukės padarytais nusikaltimais.

Į teisiamųjų suolą už vaistininkės nužudymą sėdę asmenys ne kartą jau buvo teisti, Viktoras Mula- net 7 kartus. Keliskart teistas ir gaujos lyderis Saulius Skėris, tačiau jam laisvės atėmimo bausmių vis pavykdavo išvengti, nes būdavo pripažįstamas nepakaltinamu ir guldomas į specialią ligoninę.

Pradėjus nagrinėti rezonansinę bylą ir šį kartą teisme vyras elgėsi, ar bent jau stengėsi vaizduoti keistas reakcijas : ne iš karto atsakinėjo į klausimus, pradėjo teismui pasakoti apie kojines, paklaustas, kas jo advokatas, nurodė ne tą asmenį.

Neatmetama, kad Skėris psichinę ligą simuliuoja. Tokią versiją kelia ir ekspertai. Advokatas apie keistą ginamojo elgesį kalbėti nepanoro.

Kada žiaurią žmogžudystę nagrinėjančioje byloje bus padėtas taškas, kol kas nežinia.

Šaltinis
Šiaulių apskrities televizija
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją