Už plėšimo organizavimą Iriną Tiškienę teismas nuteisė kalėti 8 metus bendrojo režimo pataisos darbų kolonijoje, o plėšimo vykdytoją Aidą Kovaliovą - 7 metus griežto režimo pataisos darbų kolonijoje. Teismas taip pat priteisė daugiau nei 93 tūkst. litų civilinį ieškinį bendrovei "Lietuvos draudimas". Šioje bendrovėje buvo apdrausti laikrodžiai.

1998 metų rugpjūčio 2-sios naktį iš bendrovės "Ogmios laikas" Verkių gatvėje esančios parduotuvės "Verkių Ženeva" buvo pavogta 113 839 litų vertės šveicariškų laikrodžių ir juvelyrinių dirbinių.

Iš karto pareigūnams nepavyko atskleisti nusikaltimo, tačiau praėjusių metų pradžioje, tiriant taksisto Igorio Plotnikovo nužudymą, pradėjo aiškėti ir plėšimo aplinkybės. Teisėsaugos pareigūnai nustatė, kad I. Tiškienė kartu su dabar jau mirusia Jurga Šimkūnaite organizavo parduotuvės plėšimą.

J. Šimkūnaitė teismo nesulaukė - nuo narkotikų perdozavimo ji mirė viešbutyje Vilniuje 1999 metų gruodį. Abi merginos buvo narkomanės. Teismo nesulaukė ir, kaip įtariama, plėšimą įvykdę Kaišiadorių gyventojai - Romas Savickas ir Ruslanas Karmazas.

R. Savickas buvo rastas nužudytas miške Kaišiadoryse, o R. Karmazas žuvo autoavarijoje Vilniuje. Iš visos 5 plėšikų gaujos liko gyvi tik 2 - I. Tiškienė ir A. Kovaliovas. Pastarasis kartu su savo bendru įsibrovė į parduotuvę.

1998 metų liepą J. Šimkūnaitė ir I. Tiškienė apsilankė parduotuvėje "Verkių Ženeva", išsiaiškino jos apsaugos sistemą ir prikalbino R. Savicką ir R. Karmazą įvykdyti plėšimą.

Įtariama, kad rugpjūčio 2 dieną apie 3 val. nakties A. Kovaliovas kartu su R. Savicku įsibrovė į parduotuvę, sumušė ten buvusį apsauginį Sergejų Fiodorovą ir laikė jį prispaustą prie grindų. Tuo metu R. Savickas sudaužė vitriną ir iš jos grobė šveicariškus laikrodžius. Iš vitrinos buvo pavogta "Omega" ir kito modelio laikrodžių. Plėšikai taip pat pagrobė ir apsaugininko raciją.

Per apiplėšimą nukentėjęs apsaugininkas S. Fiodorovas pasakojo, kad tądien jo kolega vedybų proga pasiūlė jam išgerti degtinės. Keturių vyrų kompanija parduotuvės patalpose gėrė degtinę, vyną. Po išgertuvių jis nuėjo miegoti.

Atsibudo naktį, kai pajuto, kad yra tempiamas už drabužių. S. Fiodorovas sakė pamanęs, kad kažkas iš bendradarbių šitaip juokauja. Kai pajuto smūgį į veidą ir buvo numušti jo akiniai, suprato, kad tai ne juokai. Paskui išgirdo dūžtančius vitrinos stiklus ir tada paaiškėjo, kad vyksta apiplėšimas.

Įtarus dalyvavimu nusikaltime, buvo sulaikytas ir nusikalstamo susivienijimo "Vilniaus brigada" nariu laikomas Tadeušas Vasilevskis, pravarde "Gibonas". Jo namuose buvo rastas iš parduotuvės pavogtas šveicariškas laikrodis. Tai vienintelis laikrodis, kurį pavyko surasti pareigūnams, kiti laikrodžiai nerasti iki šiol.

Paaiškėjus, kad su parduotuvės plėšime T. Vasilevskis nedalyvavo, vėliau jis buvo paleistas, kaltinimai jam nebuvo pateikti, byloje jis buvo apklaustas liudytoju. Be parduotuvės plėšimo, I. Tiškienei neseniai buvo nuteista kitoje byloje.

Pernai lapkričio 13 dieną taksisto I. Plotnikovo nužudymo byloje I. Tiškienė buvo nuteista 3 metams už nusikaltimo slėpimą. Kadangi moteris nuo sulaikymo iki nuosprendžio paskelbimo buvo suimta, kardomąjį kalinimą teismas įskaitė į bausmės laiką ir pripažino atlikus bausmę. Kadangi skelbiant nuosprendį moteris buvo kaltinamoji parduotuvės plėšimo byloje, ji vis tiek liko suimta.