Uostamiesčio pareigūnai savaitgalį sulaikė keturis asmenis, kurie įtariami kovo 8-osios naktį žiauriai sumušę Organizuotų nusikaltimų tyrimo tarnybos tyrėją.

Trys iš jų nepilnamečiai - šešiolikmetis Taikos prospekto gyventojas, du septyniolikmečiai, gyvenantys Sulupės ir Žardininkų gatvėse. Dėl šio įvykio areštinėje atsidūrė ir devyniolikmetis, gyvenantis Statybininkų prospekte.

Neuniformuotą Organizuotų nusikaltimų tyrimo tarnybos tyrėją keli jaunuoliai žiauriai sumušė prie Statybininkų gatvės 14 numeriu pažymėto namo. 31-erių metų pareigūnas čia gyvena. Jis ėjo namo.

Chuliganų mušamas pareigūnas dar spėjo sušukti, kad yra policininkas. Tada jaunuoliai tyrėją pargriovė ant žemės ir suspardė.Po egzekucijos pareigūnas nuvežtas į Klaipėdos universitetinę ligoninę. Jam diagnozuoti žandikaulio ir nosies kaulo lūžiai, nuplėšta ausis. Vyras gydomas Reanimacijos skyriuje.

Dar du nepilnamečiai - penkiolikmetis ir septyniolikmetis areštinėje atsidūrė dėl plėšimo. Kartu su jais sulaikyti 19 bei 27-erių metų klaipėdiečiai.

Vaikinai įtariami sekmadienį vėlų vakarą apiplėšę 29-erių metų Debreceno gatvės gyventoją ir jo draugę. Nukentėjusysis aiškino, jog prie namų nepažįstami vaikinai šovė į jį iš dujinio pistoleto. Tuomet chuliganai atėmė iš jo draugės rankinę.

Trečiojo Klaipėdos policijos komisariato pareigūnai sulaikytuosius apklausė ir paleido. Dalis pagrobtų daiktų surasta.