Pastaruoju kartu su bičiulių kompanija vykusi savo keturiasdešimtmetį šventusi kaunietė dėl patirtų sužalojimų pateko į ligoninę. Kitas jubiliatas, penkiasdešimtmetį šventęs kaunietis sužalojimų išvengė.

Pirminiais duomenimis, Čekiškėje gyvenantis trisdešimtmetis Raimundas Kibilda savuoju „Volkswagen Golf“ dideliu greičiu lėkė į įkalnę, nesuvaldė automobilio ir išlėkė į priešpriešinio eismo juostą, kur rėžėsi į dažnu švenčių atributu tapusį prabangų automobilį.

Nuo smūgio smarkiai sumaitotas limuzino šonas, išdužo stiklas. Įvykio aplinkybes tiriantys teisėsaugininkai laukia medikų išvadų dėl „Volkswagen Golf“ vairuotojo kraujo tyrimo, todėl kol kas apie jo blaivumą oficialios informacijos pateikti negali.

Liudytojai spėja, kad iš pažiūros visiškai girtas vyras galėjo užsnūsti prie vairo ar tiesiog nebesureaguoti į posūkį.

Vakar „Kauno dienos“ kalbinta avarijoje labiausiai nukentėjusi kaunietė, nesulaukusi oficialaus patvirtinimo, teigė esanti tikra, kad eismo nelaimės kaltininkas buvo girtas.

„Jis beveik nepastovėjo ant kojų. Išlipęs iš savo mašinos, nesusigaudė situacijoje ir vis klausinėjo: „Kur, koks limuzinas.“ Ši nelaimė sujaukė ne tik mano, bet ir draugės vyro tądien minėtą penkiasdešimtmečio jubiliejų bei pačias Naujųjų sutiktuves“, – guodėsi miestietė.

Moteris pasakojo tik praėjus kelioms dienoms po nelaimės pajutusi jos padarinius sveikatai: „Ligoninėje rimtesnių traumų medikai nekonstatavo, tačiau, kaip ir žadėjo, dabar jaučiu skausmus kaklo srityje, o be to, gerokai ištino sumušta koja. Limuzine sėdėjau kaip tik prie lango, į kurį ir kliuvo smūgis. Iš Kauno klinikų į namus grįžome likus vos penkiolikai minučių iki vidurnakčio“, – prisiminė moteris.

Pasak įvykį mačiusių liudytojų, netrukus po susidūrimo R.Kibilda mėgino apmulkinti kitus nelaimės dalyvius ir pabėgti iš avarijos vietos. Limuzino keleiviai jį sučiupo ir laikė iki atvykstant teisėsaugininkams.

Policijos pareigūnams taip pat teko antrankiais tramdyti įsikarščiavusį vyrą. Pasodintas į tarnybinį automobilį jis ėmė daužyti langus ir duris. Po apsilankymo Priklausomybės ligų centre, kur paimtas kraujas girtumui nustatyti, R.Kibilda buvo priverstas vykti į policijos įstaigą, nes su savimi neturėjo jokių asmens dokumentų.