Eismo įvykio metu sužalotas su moterimi važiavęs devynmetis berniukas, kuris dėl sužalojimų paguldytas į Kauno medicinos universiteto klinikas ištyrimui.

Apie 11 val. 20 min. J. Mateikos gatvėje automobilis „Citroen“, vairuojamas 24 metų moters, sankryžoje su J. Basanavičiaus gatve nepraleido pagrindiniu keliu važiavusio automobilio „VW Golf“, vairuojamo 49 metų vyriškio.

Eismo įvykio metu sužalotas 83 metų „VW Golf“ keleivė, kuri gydoma ligoninėje.

Apie 14 val. 30 min. Kovos 11-osios gatvėje automobilis „Ford Escort“, vairuojamas 42 metų vyriškio, reguliuojamoje sankryžoje sukdamas į kairę susidūrė su priešinga kryptimi važiavusiu automobiliu „Mercedes Benz 208“, vairuojamu 52 metų vyriškio.

Eismo įvykio metu sužalotas pastarojo automobilio 76 metų keleivis bei dvi 72 ir 67 metų pėsčiosios. Visi nukentėjusieji gydomi ligoninėje.

Apie 17 val. 40 min. avarija įvyko Panerių gatvėje. Automobilis „Renault Safrane“, vairuojamas 37 metų vyriškio, parbloškė ir sužalojo važiuojamąja kelio dalimi ne pėsčiųjų perėjoje ėjusį 66 metų vyriškį.

Dar vienas pėsčiasis sužalotas apie 20 val. Vytauto prospekte. Automobilis „Mercedes Benz 208“, vairuojamas 48 metų vyriškio, partrenkė ir sužalojo staiga į važiuojamąją kelio dalį ne pėsčiųjų perėjoje išėjusį 54 metų vyriškį.