Daug avarijų rudenį atsitinka ir kaimo keliuose. Pavyzdžiui, Telšių rajono Lauko Sodos gyvenvietėje, lauko kelyje, 43 metų šio rajono Mileikių kaimo gyventojas Vytautas Zubavičius nesuvaldė vairuojamo savadarbio traktoriaus. Traktorius įvažiavo į kairėje kelio pusėje esantį griovį ir apvirto. Jam virstant, iš kabinos iškrito ir dešiniu galiniu ratu buvo prispaustas vairuotojas. Jis žuvo. Kartu važiavęs 31 metų traktoriaus savininkas nenukentėjo.

Lietuvos viešosios policijos biuro Eismo priežiūros tarnybos vyresnioji inspektorė Daiva Žilinskaitė Eltai sakė, kad pablogėjus eismo sąlygoms šalyje padaugėjo sunkių avarijų dėl nesaugaus greičio.

Pasvalio rajono Pumpėnų kaime (kelyje Panevėžys - Pasvalys - Ryga), 24 metų panevėžiečio Daručio Leliuko vairuojamas BMW 324 partrenkė ir mirtinai sužalojo į važiuojamąją dalį įėjusią 46 metų moterį, to paties rajono Pabuojų kaimo gyventoją.

Mažeikių rajone, kelio Mažeikiai - Skuodas 12-ajame kilometre, esant slidžiai kelio dangai, automobilio ,,Audi 80” nesuvaldė 35 metų mažeikiškis Augustinas Maselskis. Automobilis atsitrenkė į pakelės medžius ir apvirto. Avarijos metu žuvo 79 metų keleivė, o dar trys keleiviai sužeisti.

Šakių rajone, kelio Kaunas - Zapyškis - Šakiai 37-ajame kilometre, saugaus greičio nepasirinko ir nuosavo automobilio ,,Volkswagen Golf” nesuvaldė 22 metų Vytautas Nenorta. ,,Volkswagen” nuvažiavo nuo kelio ir atsitrenkė į medį. Avarijos metu sužalotas 21 metų keleivis buvo paguldytas į Šakių ligoninės Reanimacijos skyrių. Deja, medikai buvo bejėgiai.

Marijampolėje, Vytauto ir Vytenio gatvių sankryžoje, 26 metų Rolando Kiverio vairuojamas ,,Volkswagen Golf”, lenkdamas automobilį ,,Audi 100”, kuris parodė kairio posūkio signalą, su juo susidūrė. Po susidūrimo ,,Golf” užvažiavo ant šaligatvio ir atsitrenkė į medį. Avarijos metu sužalotas 7 metų ,,Volkswagen” keleivis, kuris paguldytas į ligoninę bei vairuotojas, buvęs neblaivus (jam nustatytas sunkus girtumo laipsnis).

Jonavoje, Plento gatvėje, esant šlapiai kelio dangai, neblaivaus 45 metų Vitalijaus Simovičiaus vairuojamas ,,Volkswagen Golf”, apvažiuodamas iš dešinės automobilį VAZ 2101, atsitrenkė į kelkraštyje stovėjusį vilkiką ,,Man”. Po to ,,Golf” trenkėsi į žigulius. Avarijos metu žuvo 43 metų ,,Golf” keleivis, o vairuotojas dėl galvos traumos paguldytas į ligoninę.

Prienų rajone, kelio Kaunas - Marijampolė 34-ajame kilometre, automobilis „Citroen Berlingo” vairuojamas 29 metų Tado Lastausko partrenkė ir mirtinai sužalojo dviračiu važiavusį nenustatytos asmenybės apie 50 - 60 metų vyrą.