Pirmadienio vakarą su žmona automobiliu atvažiavęs į garažą A.Antanaitis paprašė prie jo garažo durų alkoholį geriančių rusiškai kalbančių asmenų pasitraukti. Šie pasitraukė.

„Bet liko nepatenkinti ir atėjo į garažą manęs „auklėti“. Vienas smaugė, kitas daužė, spardė kojomis“, – dienraščiui L.T. pasakojo A.Antanaitis. Policiją iškvietė žurnalisto žmona. Per muštynes A.Antanaičiui prakirstas kairys antakis, pamušta akis. Antakį siuvo medikai, o antradienį žurnalistas kreipėsi į Teismo medicinos instituto specialistus – jie atliko sužalojimų ekspertizę.

Dėl įvykio iškelta baudžiamoji byla už viešosios tvarkos sutrikdymą. Sulaikyti šioje byloje įtariami anksčiau neteisti vilniečiai Michailas Š. (g. 1970 m.) ir Darjušas S. (g. 1985 m.).

Sumuštas 48 metų žurnalistas džiaugėsi, kad užpuolikai nepalietė jo žmonos, o ši spėjo iškviesti pagalbą.

„Liūdna, kad garažo sargas neatliko savo pareigų – garažas saugomas, yra specialus pagalbos mygtukas, bet jis tik nustėręs viską stebėjo. Apmaudu, kad tuo metu garaže buvo pilna žmonių, tačiau visi jie nėrė pro šalį – nesivargino kviesti policijos ar kitaip padėti“, – kalbėjo žurnalistas.

Į radijo eterį A.Antanaitis tikisi grįžti kitą savaitę, o į televiziją – po dviejų savaičių.